Co tu dużo mówić. Wielki szacun za czas poświęcony na wytresowania zwierzaka.!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ostatnio był filmik jak motocyklista dzielił pasje z psem.. skończyło się tak że pod koniec filmu pies zdychał i kwiczał wniebogłosy
uwielbiam patrzeć jak te małe skurwysyny zasuwają
yammakashi napisał/a:
ściągniete z
sadistic.pl/motocyklista-i-jego-pies-vt246035.htm
Chyba w drugą stronę. Ale co ja się tam znam...
Każdy normalny pies nie nauczony do biegania za rowerem ma tendencje do wpieprzania się pod koła, ewentualnie gryzienie nóg pedałów i innych takich.
Dobra może i nie jest to szkolenia ale bije zakład ze musiał go jakoś nauczyć biegać(choćby na początku wolno i na smyczy) w odległości.
Nigdy nie miałem psa. To nie wiem.
Dziękuje dobranoc
ale zapierd*la
milox napisał/a:
Każdy normalny pies nie nauczony do biegania za rowerem ma tendencje do wpieprzania się pod koła, ewentualnie gryzienie nóg pedałów i innych takich.
Dobra może i nie jest to szkolenia ale bije zakład ze musiał go jakoś nauczyć biegać(choćby na początku wolno i na smyczy) w odległości.
Nigdy nie miałem psa. To nie wiem.
Dziękuje dobranoc
nie każdy pies, swojego wziełem na przejażdżkę rowerem i biegł trzymając dystans, problem się pojawił kiedy kotek przebiegł koło nas a ja miałem ją na smyczy. Niby 14kg morderczej bestji ale mało brakowało a bym się wyjebał jak ta bestia szarpneła w bok .
Te psy są zajebiste. Rasa nazywa się "jack russel terrier". Hodowano je do łapania szczurów i innych szkodzących gryzoni. Takie pieski potrafią dobrze dopierdalać. Nagram kiedyś swojego jak dostaje kurwicy i biega po całym domu w tą i z powrotem- zajebiste widowisko
no dobra ale to jak on go wytresowal ????? toc kazdyy kundell za kolem zapierdala !!!!!!!!!!!!! zalll
A co tutaj wytresowanego? psiak fajny ale raczej byłoby mi szkoda go tak ciągać za sobą tym bardziej że mi siły starczy na więcej niż psu, piesek się zmęczy ale nie odpocznie bo zjebany pan dalej sobie rowerkiem pokurwia, nagle pies padnie na zawał i w tedy będzie wielki płacz i pytania co mu było... a pies to nie maszyna do kurwy nędzy, można porzucać kijem, pobiegać z nim ale nie kurwa żeby na zjeździe za Tobą zakurwiał, głupota.
koleś jest pewnie listonoszem i pies za nim zapierdala żeby go ujebać a nie tam jakaś tresura
I na końcu zupełnie tak jak mój był, dorwał kamień i cieszy się jak pojebany, a im większy i nie mieści się w mordzie tym większy ma zaciesz.. Pojebane to to, ale słodkie. Na szczęście mojego nie uczyłem aportować tylko pożytecznych rzeczy (trzymanie się nogi, nawet jak kota zobaczy - chyba, ze mu pozwolę, pilnowanie się pod sklepem, itp.), wiec nie musiałem tego oślinionego badziewia mu rzucać.. W sumie wystarczyło tylko być w zasięgu jego wzroku, żeby miał wrażenie, że chce się mu ten kamień zapierdolić i miał zabawę.
Ogólnie z psiakiem miałem podobnie tylko, że my lataliśmy sobie pobiegać oboje i bez swagu w postaci kręcenia słitaśnych filmików z pedalską muzyką z wrzucaniem na jutuba, bo kogo to będzie interesowało
Psy górą, czy jakoś tak, pomimo, że mój od 2 lat już wącha kwiatki od spodu..
Starzy teraz mają nowego gnojka i tan na słodki ryjek jeszcze więcej potrafi wyciągnąć.. bestia bez skrupułów.. i wpierdala mi buty jak wpadam na święta.
Ogólnie z psiakiem miałem podobnie tylko, że my lataliśmy sobie pobiegać oboje i bez swagu w postaci kręcenia słitaśnych filmików z pedalską muzyką z wrzucaniem na jutuba, bo kogo to będzie interesowało
Psy górą, czy jakoś tak, pomimo, że mój od 2 lat już wącha kwiatki od spodu..
Starzy teraz mają nowego gnojka i tan na słodki ryjek jeszcze więcej potrafi wyciągnąć.. bestia bez skrupułów.. i wpierdala mi buty jak wpadam na święta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów