cieszę sie ze mieszkam od kilku lat pod małym miasteczkiem, prawie na wsi... czasami pies dupą szczeknie
cieszę sie ze mieszkam od kilku lat pod małym miasteczkiem, prawie na wsi... czasami pies dupą szczeknie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty masz jakąś dysfunkcję co nie ?
Już któryś raz widzę jak piszesz z błędami stylistyczno-jezykowymi, ortografia zawsze wzorowa ale składnia do bani :/
Albo jesteś poprostu czarny xD
Żarty żartami, ale proszę napisz szczerze
Fajnie że mieszkasz pod małym miasteczkiem :/
Ty masz jakąś dysfunkcję co nie ?
Już któryś raz widzę jak piszesz z błędami stylistyczno-jezykowymi, ortografia zawsze wzorowa ale składnia do bani :/
Albo jesteś poprostu czarny xD
Żarty żartami, ale proszę napisz szczerze
A co książkę piszesz?
proszę bardzo mam 28 lat 177 cm, 80 kg, szatyn. Jestem po rozwodzie, bez dzieci. za to z samochodem. Prowadzę usługi foto-video, Mieszkałem do 20 roku życia w Sosnowcu aktualnie mieszkam jak pisałem, w niewielkiej miejscowość na K. tak miedzy Krakowem a Ślaskiem ale tak znacznie bliżej Krakowa. Mieszkam sam w domku jednorodzonym ale nie szukam związku wystarczają mi cotygodniowe spotkania w weekendy z nowo poznaną przyjaciółką. I jestem chyba jedyną osobą znająca realnie Bongmana jeszcze z sosnowca ale chuj mu w dupę i krzyż na drogę gdziekolwiek teraz jest.
A moja składnia niech cię nie interesuje bo kociej mordy dostaniesz - mniej wiesz dłużej żyjesz.
A co książkę piszesz?
proszę bardzo mam 28 lat 177 cm, 80 kg, szatyn. Jestem po rozwodzie, bez dzieci. za to z samochodem. Prowadzę usługi foto-video, Mieszkałem do 20 roku życia w Sosnowcu aktualnie mieszkam jak pisałem, w niewielkiej miejscowość na K. tak miedzy Krakowem a Ślaskiem ale tak znacznie bliżej Krakowa. Mieszkam sam w domku jednorodzonym ale nie szukam związku wystarczają mi cotygodniowe spotkania w weekendy z nowo poznaną przyjaciółką. I jestem chyba jedyną osobą znająca realnie Bongmana jeszcze z sosnowca ale chuj mu w dupę i krzyż na drogę gdziekolwiek teraz jest.
A moja składnia niech cię nie interesuje bo kociej mordy dostaniesz - mniej wiesz dłużej żyjesz.
Nie bądź taki spięty
Mieszkaj sobie w domku jednorodzonym
Nie chciałem Cię urazić chłopie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów