📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oglądacz napisał/a:
oOupadek zachodniej cywilizacji
yt -> szukamy "no pants subway ride warsaw" - Polska wersja
nie chciałbym takiego dnia w polsce szczególnie w łódzkim tramwaju kiedy stare mohery jadą wystarczająco im jebie z paszczy i nie chciałbym kurwa ani widoku ich cielska tymbardziej poczuć na pół zgniłej pizdy
Pierdolicie, tydzień temu w warszawie był odzień bez spodni i jakoś wszyscy żyją.
Kurwa, czytam komentarze i wnioskuje że debilizm z USA już w Warszawie się udzielił...
Świat się kończy, mówie wam...
Świat się kończy, mówie wam...
Czytam te komentarze i wręcz nie mogę uwierzyć jak niektórym zrobiła sieczkę z mózgu coś co można nazwać "normą społeczną". Uważają, ze każde odstępstwo od niej jest, w najlepszym razie głupotą, nawet nie zastanawiając się jak ABSURDALNA jest ta norma: na plaży czy na basenie chodzić w gaciach jest ok, ale jak ktoś wyjdzie w nich poza te miejsca to nagle podnosi się krzyk. O co chodzi? Jakieś inne te majtki się stają wtedy? Następuje mistyczne przeobrażenie? Nic bardziej mylnego. Miejsce jak każde inne, tylko nagle jakiejś grupie ludzi się ubzdurało piętnować inną, bo nie pasuje ona do ich wizji tego gdzie można nosić majtki na wierzchu a gdzie nie.
Jeszcze niecałe 100 lat temu wyjście na plażę bez okrycia przez mężczyzn górnej części ciała oraz przez kobiety w innym kostiumie niż jednoczęściowy byłoby traktowane tak jak dziś wielu tutaj postrzega tych ludzi z metra. Powiedz komus dziś że facet na plaży powinien przebywać cały czas w podkoszulku to się popuka po głowie, dlatego właśnie ta cała "norma społeczna" jako podstawa do budowania swojego postrzegania świata jest sama w sobie absurdem i tylko pogratulować ograniczenia umysłowego wielu komentujących powyżej. Jak dla mnie mogliby jeździć tym metrem nawet na golasa.
Jeszcze niecałe 100 lat temu wyjście na plażę bez okrycia przez mężczyzn górnej części ciała oraz przez kobiety w innym kostiumie niż jednoczęściowy byłoby traktowane tak jak dziś wielu tutaj postrzega tych ludzi z metra. Powiedz komus dziś że facet na plaży powinien przebywać cały czas w podkoszulku to się popuka po głowie, dlatego właśnie ta cała "norma społeczna" jako podstawa do budowania swojego postrzegania świata jest sama w sobie absurdem i tylko pogratulować ograniczenia umysłowego wielu komentujących powyżej. Jak dla mnie mogliby jeździć tym metrem nawet na golasa.
Dla wszystkich hejtujących debili
Jest to coroczna akcja Improv Everywhere, taki flash mob.
Ale niestety, w tym smutnym jak pizda kraju, widać to się nie załapie. Ludzie muszą chodzić posępni, na wszystko i na wszystkich narzekać, no i nie zapomnijcie o typowym polaczkowym odwarknięciu
Jest to coroczna akcja Improv Everywhere, taki flash mob.
Ale niestety, w tym smutnym jak pizda kraju, widać to się nie załapie. Ludzie muszą chodzić posępni, na wszystko i na wszystkich narzekać, no i nie zapomnijcie o typowym polaczkowym odwarknięciu
Fajna akcja. Tylko powinni wprowadzić parę zasad. W akcji biorą udział same kobiety, powiedzmy, że od 18 do 30 lat i 65 kg wagi
a mnie zastanawia to ile Wy wiecie o polityce skoro "dzień bez spodni w metrze" w Polsce jest już od 2 lat organizowany i do tej pory o nim nie wiecie, gdzie Wy się chowacie no ale lepiej jest się wypowiedzieć bez znajomości tematu
i niech dostana porzadnej opryszczki na pizdach i jajach bo przeciesz w metrze jest tak sterylnie czysto...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów