📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Suka sama by zdjęła spodnie, a nie -.-
U nas by się skończyło na masowych gwałtach
uwielbiam damskie majteczki....nawet te na podłodze...
Do nas też już ta moda dotarła, był nawet gdzieś artykuł ze zdjęciami z metra.
Co za głupota
Dzień bez debili w USA i na ulicach stanów pusto....
Dzień bez debili w USA i na ulicach stanów pusto....
Kiedy mają dzień bez stringów? już sobie rezerwuję bilet i kupuję profesjonalny sprzęt do kręcenia.
@up wszyscy i tak wiemy ze Cię nie stać a pozatym z takimi argumentami chuja dostaniesz a nie wizę
To jest kurwa dzien w metrze bez spodni i dla Waszej informacji : w polskim metrze tez kilka osob jezdzilo bez gaci.
masaj990 napisał/a:
To jest kurwa dzien w metrze bez spodni i dla Waszej informacji : w polskim metrze tez kilka osob jezdzilo bez gaci.
Owszem tak jest oficjalnie, tylko nie wiem czy oglądałeś filmik, ale po ulicach też chodzili bez spodni... więc uznałem to dzień bez spodni, a nie dzień w metrze bez spodni...
fajna akcja ? ja jebie, niech autor jebnie się w łeb. Kurwa, a jak będzie dzień z wysmarowaną gównem twarzą, to też się będziesz podniecać ? W którą stronę ten świat zmierza, bo mój kompas chyba dawno nawalił..
Tutaj norma, i tak nie ma za darmo wiec czarni na akcje maja wyjebane heh ;p
W Polsce to by nikt nie wyszedł bez spodni -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów