📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Co ten skurwiel zabrał mu pistolet? Czy on był w zmowie z tymi fiutami z piździka?
Gość w koszulce z nr 3 aż włosy musiał poprawić. Normalnie stanęły dęba z wrażenia
kernelstrong napisał/a:
Co ten skurwiel zabrał mu pistolet? Czy on był w zmowie z tymi fiutami z piździka?
Wysil sie jeszcze chwile...jakie moga byc inne opcje? Typ co stoi tylko dzieki adrenalinie strzela sobie w kierunku ruchliwej ulicy....no, zajarzyles?
Właczylem filmik i go nie obejrzalem bo sie rozmarzylem w sasiadce i tym jak bym jej paluchy w usta aplikowal, musialem wlaczyc jeszcze raz. Dzisiaj z nia odsniezalem podjazd spod naszego domu, i oza zgrzana zaczela sie rozbierac, przepocona cala, troche nagosci bylo widac, brzuszek, plecki, dekolcik, obcisle jeansy. Mowie wam, masakra. Bedzie chyba ruchane, trzymajcie za mnie kciuki. Sorka ze wam to mowie, musialem sie komus wyżalić a żonie nie moge o tym powiedzieć raczej.
DużyKutas napisał/a:
a żonie nie moge o tym powiedzieć raczej.
twoja żona i tak ma cię za impotenta, każdemu to mówi w łóżku...
jak w niemym kinie nie wszyscy to kumają
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Nikogo na warcie kurwa nie było? Ja pierdole....
Kurwa nie umiem edita zrobić. Chciałem napisać, że telefony zgubiły ich czujność. Także tego.... Uważajta
Kurwa nie umiem edita zrobić. Chciałem napisać, że telefony zgubiły ich czujność. Także tego.... Uważajta
Jak to jest? Typa za darmo nie odjebali, pewnie wiedział że ktoś prędzej czy później go odpali - A TEN SIEDZI W TELEFONIE przed sklepem.
Fajnie tam mają jak w USA xd
DużyKutas napisał/a:
Właczylem filmik i go nie obejrzalem bo sie rozmarzylem w sasiadce i tym jak bym jej paluchy w usta aplikowal, musialem wlaczyc jeszcze raz. Dzisiaj z nia odsniezalem podjazd spod naszego domu, i oza zgrzana zaczela sie rozbierac, przepocona cala, troche nagosci bylo widac, brzuszek, plecki, dekolcik, obcisle jeansy. Mowie wam, masakra. Bedzie chyba r*chane, trzymajcie za mnie kciuki. Sorka ze wam to mowie, musialem sie komus wyżalić a żonie nie moge o tym powiedzieć raczej.
Brzuszek i plecki zajebiście..w takim tempie to ja wyruchasz za dwa lata albo w lewo albo w prawo zaproś ja gdzieś kup winko zaproponuj coś miłego i będziesz ją jebał w pysk po same jaja czego Ci życzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów