Po chwili podpis z Dzień Dobry TVN- Wojciech Cejrowski: "Nigdy się nie szczepię podczas podróży i malarii ani żadnej tropikalnej choroby nie miałem".
Kłamczuszki
Materiał z dzisiaj, na pewno nie było.
Witam dzisiaj zaprezentuje panstwu klasyczny przyklad nieumiejetnosci czytania ze zrozumieniem zwanego tez niedojebaniem umyslowym.
"Sytuacja z dzisiaj- robię śniadanie, w tle Dzień Dobry TVN" jak mozna zauwazyc autor nigdzie nie stwierdza ze oglada TVN, poprostu TVN byl wlaczony podczas gdy autor robil sniadanie.
Jednak znalazl sie idiota ktory stwierdza :
"To jak Cię tak boli TVN to po chuj to oglądasz ?"
Pytanie do idioty :
czy on gdzies napisal ze to oglada ??
Znajac jego tegi umysl pewnie mozemy sie spodziewac odpowiedzi typu:
"Fajnie, ja mam bekę co za cebulak spłodził takiego zjeba jak ty. "
Po chwili podpis z Dzień Dobry TVN- Wojciech Cejrowski: "Nigdy się nie szczepię podczas podróży i malarii ani żadnej tropikalnej choroby nie miałem"
Sytuacja z dzisiaj- robię śniadanie, w tle Dzień Dobry TVN. Rozmowa na temat przymusu szczepień dzieci, gościem jest Wojciech Cejrowski. W pewnym momencie Cejrowski mówi "Nigdy się nie szczepię podczas podróży i malarii ani żadnego rozwolnienia nie miałem".
Po chwili podpis z Dzień Dobry TVN- Wojciech Cejrowski: "Nigdy się nie szczepię podczas podróży i malarii ani żadnej tropikalnej choroby nie miałem".
Kłamczuszki
Materiał z dzisiaj, na pewno nie było.