📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Typ posuwa laskę. Co w tym złego? Lepiej jakby zapinał w dupę swojego kolegę?
Widać, że lubią naturę. Szum wiatru, śpiew ptaków, malowane kwiaty na ścianie... nawet deszcz im nie przeszkadza
Nie wiem kurwa... Jebia się w miejscu publicznym i są zdziwienie, że ktoś ich nagrywa, złapie, zobaczy etc... Kurwa nie chcesz takich rzeczy to masz chatę, hotel etc... Każdy wie co ryzykuję i każdy kto próbował wie, że czasem się ryzyko opłaca
Ja tam podziwiam. Sam bym chciał poruchać tak w plenerze, a brak mi odwagi... i nie mam kogo ruchać.
Nie kurwa, nie jestem tak wyzwolony by jebać gdzie popadnie, ale to wygląda na ustronne miejsce, gdzieś za załomem więc po huj się przypierdalać??
Ministranta nie zapina, 9-ciolatki w wersalce nie chowa. Dajcie zyć.
Ministranta nie zapina, 9-ciolatki w wersalce nie chowa. Dajcie zyć.
Cytat:
dokładnie, lepiej zwłoki niż kolegę !
AlaksanderLukaszenka napisał/a:
To nich zacznie posuwac w mniej publicznym miejscu. Rozumiem, że w plenerze fajna sprawa, ale to nie może być akceptowane w każdym miejscu publicznym.
Wyobraź sobie, że kos w tym kraju tworzy jeszcze normalne rodziny i w trakcie takiego niedzielnego spaceru po parku dzieci nie muszą na takie coś patrzeć.
no coz, w tej erze pedalstwa czy innych gender az milo popatrzec jak zwykła normalna parka sie rucha.
kry.ha napisał/a:
Ja tam podziwiam. Sam bym chciał poruchać tak w plenerze, a brak mi odwagi... i nie mam kogo ruchać.
Możesz zawsze spróbować samogwałtu w parku
Kurwa upy, chcesz jebać się w plenerze? Proszę bardzo, ale liczysz się z tym, że ktoś cię nakryje, ktoś będzie podglądał, ktoś zacznie nagrywać, do kogo kurwa te pretensje?! Jest zabawa, jest ryzyko, są i konsekwencje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów