📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Głupi? Zamiast ją okraść jak to normalny ruski, to nagrywa w internety jak nurkuje w regały
W sumie ryło obiła o podłogę to może zeznać że ją pobili i okradli i wódkę całą ze sklepu wypili
W sumie ryło obiła o podłogę to może zeznać że ją pobili i okradli i wódkę całą ze sklepu wypili
No i to jest obsługa a nie to co w naszych żabkach, do porzygu mili jakby ci chcieli lache opierdolić i ten zajebany smalltalk, jak ja kurwa nienawidzę sztuczności.
Prof._Kot_Budd napisał/a:
No i to jest obsługa a nie to co w naszych żabkach, do porzygu mili jakby ci chcieli lache opierdolić i ten zajebany smalltalk, jak ja kurwa nienawidzę sztuczności.
Nie wiem czy wiesz ale panie pracujące w sklepach mają narzucone z góry że mają ci wchodzić w dupę. Jeżeli dla Ciebie jest problemem podziękować że cię obsłużyła pana władcę to jesteś najzwyklejszym burakiem co nawet odrobiny kultury nie posiada.
To jest normalny obywatel, powiedział do pani że sobie już pujdzie a ona żeby odpoczywała.
A u nas zaraz wszyscy by dzwonili na policję, straż miejską, pogotowie, straż graniczną, do prokuratora i chuj wie gdzie jeszcze.
Wielka piona dla Pana że afery nie zrobił.
A murzyńskie kutangi w odbyt dla szukających afery w tym nagraniu.
A u nas zaraz wszyscy by dzwonili na policję, straż miejską, pogotowie, straż graniczną, do prokuratora i chuj wie gdzie jeszcze.
Wielka piona dla Pana że afery nie zrobił.
A murzyńskie kutangi w odbyt dla szukających afery w tym nagraniu.
GangTrap napisał/a:
Nie wiem czy wiesz ale panie pracujące w sklepach mają narzucone z góry że mają ci wchodzić w dupę. Jeżeli dla Ciebie jest problemem podziękować że cię obsłużyła pana władcę to jesteś najzwyklejszym burakiem co nawet odrobiny kultury nie posiada.
Przecież ja piszę właśnie o tym, że to jest narzucone z góry i to mnie właśnie wkurwia, problemy z rozumieniem masz ? Ja jestem na codzień bardzo życzliwym i przyjemnym człowiekiem, ale w sposób naturalny, nie wyobrażam sobie jak można nie podziękować czy strugać jaśniepana czy co ty tam sobie wyobraziłeś.
Ciekawe jak to się skończyło, bo kobieta definitywnie nie nadawała się tego dnia do pracy.
Do tego prowadzi długotrwałe noszenie maseczek, lepiej ściągnąć kaganiec
według niektórych teorii: Niedotlenienie mózgu spowodowane maską, która powstrzymuje dopływ świeżego powietrza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów