Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wilkoala napisał/a:
Jeden się nie odwrócił, to znaczy że jest hetero.
Ten co się nie odwrócił jest głuchy, a ten co odwrócił się z opóźnieniem ma zespół Down'a

Matka przyprowadziła swoje dzieci do pracy, a wy robicie z tego wielkie halo
Może tatuś się też znajdzie o

Może tatuś się też znajdzie o
czy to nie aby czasem to nie pedofilia rozbudzać seksualnie takie małe dzieci?

Nie da rady takich dzieci rozbudzić seksualność bo ich organizmy nie produkują jeszcze hormonów płciowych w ilościach na to pozwalających, choć napewno mogą odczuwać jakąś niezrozumiałą dla nich eksytację, pamiętam jak w przedszkolu babeczka mnie przykrywa ładnie, zajebista blondyna, i zobaczyłem jej majteczki prześwitujące przez cieliste rajstopy pod spódnicą, wtedy nie wiedziałem jeszcze dlaczego ale tak mi się to spodobało, że ja p🤬le, potem całą podstawówke chciałem być molestowany przez jakąś fajną nauczycielkę ale niestety nie miało to miejsca

Ostrovsky napisał/a:
Jest ale w UE taka jest legalna. Tylko powinno robić to państwo poprzez żydowskie i bolszewickie fundacje. Rodzicom odbiera się za to dzieci i oddaje pedałom, żeby ich nie zepsuć, naprawić czy co tam

janlew napisał/a:
Tylko powinno robić to państwo poprzez żydowskie i bolszewickie fundacje. Rodzicom odbiera się za to dzieci i oddaje pedałom, żeby ich nie zepsuć, naprawić czy co tam
Oho, leki znowu weszły jak należy

Ostrovsky napisał/a:
A jak na plaży ktoś tańczy w stroju kąpielowym to jest ok ale jeśli plaży nie ma a jest stalowa rurka w pionie to beee.
LuzaQ napisał/a:
Na ławce siedza po kolei administracja sadola
Ja myślę, że to jednak użytkownicy, nie administracja. Administracja kręci film.
janlew napisał/a:
Jest ale w UE taka jest legalna. Tylko powinno robić to państwo poprzez żydowskie i bolszewickie fundacje. Rodzicom odbiera się za to dzieci i oddaje pedałom, żeby ich nie zepsuć, naprawić czy co tam
Jak walisz konia myślisz też o żydach prawda ?
Zawsze mnie to dziwi. W internecie pełno jest filmików, zdjęć gdzie mali chłopcy lub niemowlaki (w grupie lub sami) łapią/ gapią się na cyce, tyłki roznegliżowanych kobiet itd. z komentarzami "ojej, ale to słodkie", "jakie śmieszne", "hehe wie co dobre", "prawdziwy, mały mężczyzna", " moja krew!". Ciekawe że nikt nigdy nie wrzuci takiego samego zdjęcia małej dziwewczynki gapiacej się na zarys pytląga w slipkach u striptizera, albo dziewczynki łapiacej za nagi tors z takimi samymi , roześmianymi komentarzami.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie