Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Dzień dziecka
~Sunday • 2019-02-21, 13:42
00:00
00:09
Download

A to jest pani strażak
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wilkoala 2019-02-21, 13:47
Jeden się nie odwrócił, to znaczy że jest hetero.
Zgłoś
Salieri16000 2019-02-21, 14:16 3
wilkoala napisał/a:

Jeden się nie odwrócił, to znaczy że jest hetero.

Ten co się nie odwrócił jest głuchy, a ten co odwrócił się z opóźnieniem ma zespół Down'a
Zgłoś
lm65 2019-02-21, 14:36 27
Matka przyprowadziła swoje dzieci do pracy, a wy robicie z tego wielkie halo
Może tatuś się też znajdzie o
Zgłoś
Ostrovsky 2019-02-21, 16:00 2
czy to nie aby czasem to nie pedofilia rozbudzać seksualnie takie małe dzieci?
Zgłoś
s................8 2019-02-21, 16:34 9
Nie da rady takich dzieci rozbudzić seksualność bo ich organizmy nie produkują jeszcze hormonów płciowych w ilościach na to pozwalających, choć napewno mogą odczuwać jakąś niezrozumiałą dla nich eksytację, pamiętam jak w przedszkolu babeczka mnie przykrywa ładnie, zajebista blondyna, i zobaczyłem jej majteczki prześwitujące przez cieliste rajstopy pod spódnicą, wtedy nie wiedziałem jeszcze dlaczego ale tak mi się to spodobało, że ja p🤬le, potem całą podstawówke chciałem być molestowany przez jakąś fajną nauczycielkę ale niestety nie miało to miejsca
Zgłoś
janlew 2019-02-21, 16:41 4
Ostrovsky napisał/a:

Jest ale w UE taka jest legalna. Tylko powinno robić to państwo poprzez żydowskie i bolszewickie fundacje. Rodzicom odbiera się za to dzieci i oddaje pedałom, żeby ich nie zepsuć, naprawić czy co tam
Zgłoś
T................3 2019-02-21, 16:44 4
janlew napisał/a:

Tylko powinno robić to państwo poprzez żydowskie i bolszewickie fundacje. Rodzicom odbiera się za to dzieci i oddaje pedałom, żeby ich nie zepsuć, naprawić czy co tam

Oho, leki znowu weszły jak należy
Zgłoś
mesjans 2019-02-21, 17:03
Ostrovsky napisał/a:

A jak na plaży ktoś tańczy w stroju kąpielowym to jest ok ale jeśli plaży nie ma a jest stalowa rurka w pionie to beee.
Zgłoś
LuzaQ 2019-02-21, 17:03 4
Na ławce siedza po kolei administracja sadola
Zgłoś
htp 2019-02-21, 17:26
LuzaQ napisał/a:

Na ławce siedza po kolei administracja sadola

Ja myślę, że to jednak użytkownicy, nie administracja. Administracja kręci film.
Zgłoś
PhantomMask 2019-02-21, 19:03 1
janlew napisał/a:

Jest ale w UE taka jest legalna. Tylko powinno robić to państwo poprzez żydowskie i bolszewickie fundacje. Rodzicom odbiera się za to dzieci i oddaje pedałom, żeby ich nie zepsuć, naprawić czy co tam

Jak walisz konia myślisz też o żydach prawda ?
Zgłoś
kusti 2019-02-21, 21:11
Dobrze, że baby mają p🤬dy bo byłyby bezużyteczne ;]
Zgłoś
McQurwa 2019-02-22, 1:31
Profilaksa, żeby przypadkiem nie wyrosneli na gejów
Zgłoś
opec 2019-02-23, 22:58
Zawsze mnie to dziwi. W internecie pełno jest filmików, zdjęć gdzie mali chłopcy lub niemowlaki (w grupie lub sami) łapią/ gapią się na cyce, tyłki roznegliżowanych kobiet itd. z komentarzami "ojej, ale to słodkie", "jakie śmieszne", "hehe wie co dobre", "prawdziwy, mały mężczyzna", " moja krew!". Ciekawe że nikt nigdy nie wrzuci takiego samego zdjęcia małej dziwewczynki gapiacej się na zarys pytląga w slipkach u striptizera, albo dziewczynki łapiacej za nagi tors z takimi samymi , roześmianymi komentarzami.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem