📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Widać, że ten mały skurwysynek na pewno nie jest niewinny i ma coś za uszami. Szkoda, że się z nim tak cackają, powinien bardziej dostać, ale i tak śmieszne.
Widać, że ten mały skurwysynek na pewno nie jest niewinny i ma coś za uszami. Szkoda, że się z nim tak cackają, powinien bardziej dostać, ale i tak śmieszne.
o kurwa, zaraz powypełzają tatusie 500+....
Ten tatuś co dzieciaka na kolanach trzymał, a przypierdolił glutowi pewnie jego ziomek od kieliszka, to z tych 500+... oni nie powypełzają... tatusie 500+ mają wyjebane co się z dzieciakiem dzieje, byle by się hajs zgadzał... w tym przypadku przypierdolić się mogą Ojcowie, którzy zamiast liczyć kasę zajmują się swoimi dziećmi
Nowy styl bycia sadolem: ciesz mordę jak dzieci są napierdalane przez patologię. Jeszcze trochę i będziecie sobie dawali statuetki mamy Madzi...
co za skurwiele
Halman napisał/a:
Jaki ty głupi jesteś....masakra
Halman napisał/a:
A tak wogole to zazdroscisz 500+ ? To że zrób dziecko będziesz miał, a nie wiecznie kruche będziesz walił
Mam takiego małego brządca i nie uważam się za wzór ojcostwa, ale jak patrze na ten klip to jedno słowo się nasuwa na język - SKUR-WY-SY-NY.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów