Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skopiować film umiesz, a obciąć 40 sek. to już za trudne?
Napisać post umiesz ale kliknąć w 0:40 to za duży wysiłek?
Takie pytanie mam, dlaczego nie włączysz zarabiania na yt? To by coś złego było?
Jestem pojebany ale nie jestem masochistą By mnie tu zjedli na 2 gryzy jakbym zarabiał jeszcze na tym.
Widzę coś co mnie rozbawiło albo zainteresowało to wrzucam aby się podzielić i tyle.
Velture
up
up
mają rację, a posty debili, olewaj ciepłym moczem
Najlepsze jest to, że jedno konto mam zablokowane bo jakies pedały na mnie podjebały do YT, że widać cycki na filmikach i dostałem 2tyg bana na wgrywanie filmików... no ale mam kilka kont więc teraz z 2giego wrzucam od paru dni ale i to konto ktoś podpierdolił za bójke murzynów i filmik dostał ograniczenie wiekowe.
Filmy wrzucam tylko na sadola więc jasno i wyraźnie widać, że mamy rudego na sali
Niech sobie zgłaszają pedały. Jak mi zablokują na 2tyg to konto to mam jeszcze 3 inne.
(Bo lubię trollować na yt lewacką propagandę i napierdalać z paru kont komentarze )
Najlepsze jest to, że jedno konto mam zablokowane bo jakies pedały na mnie podjebały do YT, że widać cycki na filmikach i dostałem 2tyg bana na wgrywanie filmików... no ale mam kilka kont więc teraz z 2giego wrzucam od paru dni ale i to konto ktoś podpierdolił za bójke murzynów i filmik dostał ograniczenie wiekowe.
Filmy wrzucam tylko na sadola więc jasno i wyraźnie widać, że mamy rudego na sali
Niech sobie zgłaszają pedały. Jak mi zablokują na 2tyg to konto to mam jeszcze 3 inne.
(Bo lubię trollować na yt lewacką propagandę i napierdalać z paru kont komentarze )
Czyli zarabiasz z wyświetleń ty lewacki velturku
Czyli zarabiasz z wyświetleń ty lewacki velturku
zarabia, nie zarabia, skąd bierze materiał,
huj mnie to obchodzi, co najwyrzaj czuję zawiść,
ale jak piszesz ,,lewacki,, to chyba bozia ci rozum odjęła
a mi to przypomina trollowanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów