📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten drugi już wiedział że to koniec
To są starzy ludzie w Ameryce dolnej?
Po co? Przecież gołym okiem widać, że nie po nich ziomek przyszedł. Za nic nie został odstrzelony.
prosty mechanizm - nie wpierdalać się i udawać, że się tam nawet nie było. Mordę ma zasłoniętą, jak nie przeszkadzają to nie ma po co ich odwalać, szkoda czasu i kulek.
Tam to jest oczywiste że jak wyłapujesz kulkę to nie za darmo..
Cieszą się bo zostały niedopite butelki z magicznym wywarem
Może tam tak jest, że cywil nie dostaje przez co oni mają wyjebane na jakieś porachunki
PanKukuruźnik82 napisał/a:
A co mieli według ciebie zrobić ? Rzucić się z gołymi rękami na typa ze spluwą i to jeszcze za jakiegoś menela ?
A moze wyjąc telefon i filmik krecić lub dzwonić na policję ? Czy może drzeć pizdę jak typowa baba ?
Kurwa jak mnie wkurwiaja takie komentarze meskich pizd jak ty, co w dupie byli chuja widzieli.
przeczytałem "ssał bym kutasa menelowi"
Ja tez fredzlu, myslalem, ze depresja to wymysl kobiet.
Jak mnie jeblo, to nie wiedzialem na czym swiat stoi.
A kawal ze mnie twardego chuja byl.
Jak Madzie jebla o prog to bylo cos, co mnie ruszalo ale nie powodowalo zadnych innych reakcji.
Teraz wiem, ze mozna, ogladajac aborcje na zywo jesc kanapke, ale kiedy dzieje sie cos zlego niewinnej osobie, to dajesz z siebie wszystko aby pomoc.
Oni mogli tylko patrzec, bo jakby sie poruszyli niewlasciwie, to by z zajebanymi za raczke do nieba szli.
A ten gosc nie mial depresji od bycia w wojsku, tylko na misji, jebany dzbanie, gdzie pewnie dostal flakami w twarz. Jak nie kolegi to przeciwnika. Ale mysle, ze w zadnym przypadku nie jest to powod do wspominek.
Co za zjebany swiat
W sumie to dwóch
HenrykS. napisał/a:
Jakbym miał picze, to bym płakał razem z resztą pedziów co uczucia mają, bo są tacy nowocześni.
Poza tym, jest potencjał
Dobrze że ty jesteś taki oldschoolowy Henryku ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów