📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hehehe kurwa odjebali gości a tym nawet brewka nie pykla
Co za zjebany swiat
Co za zjebany swiat
Niewzruszeni, bo dla nich to normalka, jak dla nas procesja w boże ciało.
Komiczne koleś wbija dwóm ładuje po paru kulkach a trzech się przygląda z mina "ja nic nie widziałem"
Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów Alkoholowych wykryła przekroczenie dopuszczalnej ilości promili w organizmie.
A zniewieściałe frędzle utożsamiają się z rozhisteryzowaną hamerykańską cipą, co ma depresję bo w wojsku był. Kurwa co zjebanie i spedalenie
A co mieli według ciebie zrobić ? Rzucić się z gołymi rękami na typa ze spluwą i to jeszcze za jakiegoś menela ?
A moze wyjąc telefon i filmik krecić lub dzwonić na policję ? Czy może drzeć pizdę jak typowa baba ?
Kurwa jak mnie wkurwiaja takie komentarze meskich pizd jak ty, co w dupie byli chuja widzieli.
No to z imprezy się stypa zrobiła.
Musi cię nieźle picza boleć, skoro przypominasz to pod innym tematem.
HenrykS. napisał/a:
A zniewieściałe frędzle identyfikują się z rozhisteryzowaną hamerykańską cipą, co ma depresję bo w wojsku był. Kurwa co zjebanie i spedalenie
satariel napisał/a:
No to z imprezy się stypa zrobiła.
Jakbym miał picze, to bym płakał razem z resztą pedziów co uczucia mają, bo są tacy nowocześni.
Poza tym, jest potencjał
A co mieli według ciebie zrobić ? Rzucić się z gołymi rękami na typa ze spluwą i to jeszcze za jakiegoś menela ?
A moze wyjąc telefon i filmik krecić lub dzwonić na policję ? Czy może drzeć pizdę jak typowa baba ?
Kurwa jak mnie wkurwiaja takie komentarze meskich pizd jak ty, co w dupie byli chuja widzieli.
A może po prostu, powinni spierdalać
Chyba nie był lubiany na dzielni. Ziomki mocno nie przejęci.
Angevil napisał/a:
A może oni to zlecili?
Wpadł ktoś na to? Głąby?
ty wpadłeś, możesz iść na detektywa, polacy poczują się bezpieczniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów