📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zwrot akcji jak w filmie brazylijskim
Też bym z takim świrem z batonikiem w przedziale nie wytrzymał... cholera wie co mu odwali
Jeszcze brakowało żeby na końcu gość od batonika zaczął walić konia
Co te ruski dodają do batoników? Wyjebało ich pod sufit, jak po rakjet fjułel
Ruskie batoniki Bunty są z wiórkami koksowymi chyba
Wpierdala ukrowskie słodycz Roshen to i mu odwala. A ten drugi to pewnie ma klaustrofobię.
I takie ameby umysłowe wyzwalały Polskę w 45' gwałcąc, kradnąc i mordując.
o ja pierdolę, ale plot twist
pianista napisał/a:
I takie ameby umysłowe wyzwalały Polskę w 45' gwałcąc, kradnąc i mordując.
A boli dupa jak żydki piszą że Polacy ich mordowali po wkroczeniu Niemców do Polski?
Bądź obiektywny.
Rozrabiali "rosjanie" z azjatyckich części związku radzieckiego, i wszelkiego rodzaju turk-gówna z terenów byłych chanatów. Czyli żadni Rosjanie.
Byli też wśród właściwych Rosjan ludzie zbolszewizowani, zdeprawowani przez system, kryminaliści i żule. Ale większość białych Rosjan to były dobre chłopaki, chcieli szybko wrócić do domów, do rodzin, jak najdalej od tej chujowej, paskudnej wojny.
ZSRR, a teraz Rosja, to wielki moloch i ogrom ludu. W jednym państwie tyle narodowości, etniczności i kultur że kurwicy idzie dostać. No ale ty wszystkich do jednego worka chcesz wrzucać, no brawo...
O, a oceniane Polaków przez pryzmat jakiegoś promila szmalcownickiego ścierwa? Też nie fair, nie uważasz? A to przecież to samo.
Kto im tam pisze scenariusze?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów