📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nutzz napisał/a:
No jebnij się, jebnij.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,20099964,12-lat-wiezienia-dla...
Burdelu przecież nie odpierdala. Przykładny obywatel aka kurewskie polskie ścierwo.
Idź, poczytaj statystyki więzienne na temat narodowości osadzonych w Wielkiej Brytanii, polski tłuku. Francja o tyle miała szczęście że zarazy polactwa jej oszczędzono.
Masz cos do Polaków? Wyżej ktoś napisał, że Polacy nie odpierdalają takiej maniany jak ciapaki, a Ty zjebie na siłe szukasz argumentów, że Polacy to zjeby. Wiec weź łaskawie wypierdalaj z tego kraju jak Ci rodacy przeszkadzają. Najlepiej do ciaplandu tam już będą wiedzieli co z takim potomkiem kozy i chuja zrobić.
Ustawa 1066 i jedziemy z bratnią pomocą po Paryż , Berlin . Ustawa działa w dwie strony.
To pokazuje słabość organów państwowych przez durną tolerancje i roszczeniowość ludzi policjanci nie mogą zrobić więcej niż obywatel bo jeszcze policjanta zwolnią bo imigrant czy lewak pozwie za napaść xD.
W hameryce dla pewności wyłapałby 15 kulek. Szkoda że Ci Francuzi to takie pizdy.
W tym zjebanym kraju policjant nie może używać broni?
W US już by szły headshoty.
W US już by szły headshoty.
lansnaskary
Jeśli by do czegoś takiego doszło w naszym kraju, to ja rzucam robotę i albo zacznę kraść, albo zajmę się fałszowaniem pieniędzy...
Jeśli by do czegoś takiego doszło w naszym kraju, to ja rzucam robotę i albo zacznę kraść, albo zajmę się fałszowaniem pieniędzy...
strazakom sie juz woda skonczyla od gaszenia tych wszystkich radiowozow
Ślady ghost ridera albo powrót do przyszłości na jednośladzie
Sobie kurwa przeczytajcie w jakim celu i KTO protestuje w całej Francji.
W Ameryce ci ludzie zostaliby rozstrzelani, w Polsce pobici, a we Francji ich nagrodzą.
rhar napisał/a:
W hameryce dla pewności wyłapałby 15 kulek. Szkoda że Ci Francuzi to takie pizdy.
A w Rosji OMON by spalowal a potem ciapak by jebal kolejne 15 lat na syberii za miske kartofli w koloni karnej.
W Polsce tez policjant woli zostac pobity i grac ofiare niz strzelic i byc ciaganym ...
To taki paradoks ze wolnosc i humanitaryzm powoduje wiecej przemocy i zniewolenia ... bo co to za wolnosc gdy taki francuz boi sie wyjsc z dzieckiem na spacer ...
Zdecydowanie użyłbym samochodu jak taranu,potem miazgę dobijał strzałem kolta w łeb.
Gdyby w Polsce miały miejsce takie sceny, niemcy już włączyliby sobie zielone światło na ratowanie zagrożonej demokracji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów