18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Hollande szuka hajsu na utrzymanie tych co im się nie chce pracować każąc tym co pracują... robić to dłużej i tyrać także w soboty. Widać, że ludzie mówią nie...

jak ktoś chce poczytać o temacie to zapraszam np. tutaj:
LINK

Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
hellbwoi 2016-05-19, 2:15 116
Strzelać jak do kaczek. A później do dołu i zakopać.
Zgłoś
Hoofner 2016-05-19, 2:27 66
To ani HWDP ani JP 100 % to tylko 100 procentowa choroba umysłowa ludzi którzy rządzą krajem, kto nie wie teraz chcą im jebnąć dodatkowo pracującą sobotę żeby było na biednych uchodźców bo nie ma kraj kasy.... Nawet lewaki się buntują tylko nie w czas.
Zgłoś
e................s 2016-05-19, 4:33 10
ciekawe jak skomentuje to tvn i gówniana , oni mają tyle do powiedzenia na temat kiboli
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2016-05-19, 5:26 22
Francje da sie uratować w momencie jesli cała Europa poszłaby po rozum do głowy i zaczęła sobie pomagać, wiedząc, że imigranci to problem. Ale wiadomo jak to jest "jednoczyć sie" mając na kontynencie takie kurwy jak niemiaszki.
Zgłoś
~Velture 2016-05-19, 6:56 46
Ale z was tryska jad i cebulowatość! Pierdolone nietolerancyjne kutasy jesteście! Jebany ciemnogród.
Biedny uchodźca się nie może odnaleźć w miejskiej dżungli bo dostaje tylko tysiąc euro miesięcznie + lokal + wyżywienie + bony a wy jebani katole jesteście uprzedzeni do biednych muzułmanów!

hahahah aż sam się rozbawiłem Jebać tych chujów i oddawać 10 strzałów ostrzegawczych w łeb a pytania zadawać później.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
r................4 2016-05-19, 8:16 44
Heh, ściągnąć kilka milionów brudasów po benefity a reszta białych niech zapierdala na nich.
Niech żyje demokracja
Zgłoś
nowynick 2016-05-19, 8:41 15
Przecież to nie chodzi o grupkę nie chcących mieszkać we Francji (wolą Anglię) uchodźców a o parę milionów importowanych "Francuzów" z przed 40 lat no i ich liczne obecnie potomstwo

Nadało się obywatelom byłych kolonii możliwość zamieszkania we Francji? Nadało...

Wtedy nie miał kto zapierdalać w fabrykach Citroena, więc taki krótkowzroczny zabieg sprowadzenia paru milionów Algierczyków wydawał się im zajebisty. No to teraz mają rachunek za rozwój z lat 70tych...
Zgłoś
d1abol 2016-05-19, 8:55 7
Francuzi maja kurwa 7 godzinny tydzien pracy a wolnych dni w miesiacu wiecej niz w jakimkolwiek innym kraju Europy. Oni i jebani Grecy to najbardziej leniwi ludzie jakich widziala ta ziemia. Lebry wychodza na ulice bo beda musialy pracowac jak reszta swiata.
Zgłoś
rozasty 2016-05-19, 9:26 4
Niech sobie pracują jak "reszta świata" jak to określiłeś (choć nie wszędzie) ale nie na tą patologię!
Zgłoś
Dr0mg 2016-05-19, 9:28 3
na miejscu tego policjanta po tej racy zaczął bym do nich strzelać..
ps ktoś mi wytłumaczy o co te burdy?
Zgłoś
DiamondBack 2016-05-19, 9:35 6
Niegdyś te filmy mnie wkurwiały... później przerażały.
Teraz to wyciągam popkorn i ze satysfakcją oglądam jak zbierają żniwa za swoją głupotę
Zgłoś
barszczzuszkami 2016-05-19, 9:37 22
Policjanci widzę bardzo spokojni. Pewnie kolejny samochód w tym tygodniu.
Zgłoś
ayawaya 2016-05-19, 9:38 8
W sumie ten radiowóz sobie znów opłacą ze SWOICH podatków, a policjant nie jest winny polityce rządu, niech rząd podpalą czy tam wysadzą
Zgłoś
Profx5015 2016-05-19, 9:51
Ten francuski to nawet brzmi trochę jak te małpie, czy bliskowschodnie okrzyki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów