📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ani HWDP ani JP 100 % to tylko 100 procentowa choroba umysłowa ludzi którzy rządzą krajem, kto nie wie teraz chcą im jebnąć dodatkowo pracującą sobotę żeby było na biednych uchodźców bo nie ma kraj kasy.... Nawet lewaki się buntują tylko nie w czas.
ciekawe jak skomentuje to tvn i gówniana , oni mają tyle do powiedzenia na temat kiboli
Francje da sie uratować w momencie jesli cała Europa poszłaby po rozum do głowy i zaczęła sobie pomagać, wiedząc, że imigranci to problem. Ale wiadomo jak to jest "jednoczyć sie" mając na kontynencie takie kurwy jak niemiaszki.
Ale z was tryska jad i cebulowatość! Pierdolone nietolerancyjne kutasy jesteście! Jebany ciemnogród.
Biedny uchodźca się nie może odnaleźć w miejskiej dżungli bo dostaje tylko tysiąc euro miesięcznie + lokal + wyżywienie + bony a wy jebani katole jesteście uprzedzeni do biednych muzułmanów!
hahahah aż sam się rozbawiłem Jebać tych chujów i oddawać 10 strzałów ostrzegawczych w łeb a pytania zadawać później.
Biedny uchodźca się nie może odnaleźć w miejskiej dżungli bo dostaje tylko tysiąc euro miesięcznie + lokal + wyżywienie + bony a wy jebani katole jesteście uprzedzeni do biednych muzułmanów!
hahahah aż sam się rozbawiłem Jebać tych chujów i oddawać 10 strzałów ostrzegawczych w łeb a pytania zadawać później.
Heh, ściągnąć kilka milionów brudasów po benefity a reszta białych niech zapierdala na nich.
Niech żyje demokracja
Niech żyje demokracja
Przecież to nie chodzi o grupkę nie chcących mieszkać we Francji (wolą Anglię) uchodźców a o parę milionów importowanych "Francuzów" z przed 40 lat no i ich liczne obecnie potomstwo
Nadało się obywatelom byłych kolonii możliwość zamieszkania we Francji? Nadało...
Wtedy nie miał kto zapierdalać w fabrykach Citroena, więc taki krótkowzroczny zabieg sprowadzenia paru milionów Algierczyków wydawał się im zajebisty. No to teraz mają rachunek za rozwój z lat 70tych...
Nadało się obywatelom byłych kolonii możliwość zamieszkania we Francji? Nadało...
Wtedy nie miał kto zapierdalać w fabrykach Citroena, więc taki krótkowzroczny zabieg sprowadzenia paru milionów Algierczyków wydawał się im zajebisty. No to teraz mają rachunek za rozwój z lat 70tych...
Francuzi maja kurwa 7 godzinny tydzien pracy a wolnych dni w miesiacu wiecej niz w jakimkolwiek innym kraju Europy. Oni i jebani Grecy to najbardziej leniwi ludzie jakich widziala ta ziemia. Lebry wychodza na ulice bo beda musialy pracowac jak reszta swiata.
Niech sobie pracują jak "reszta świata" jak to określiłeś (choć nie wszędzie) ale nie na tą patologię!
na miejscu tego policjanta po tej racy zaczął bym do nich strzelać..
ps ktoś mi wytłumaczy o co te burdy?
ps ktoś mi wytłumaczy o co te burdy?
Niegdyś te filmy mnie wkurwiały... później przerażały.
Teraz to wyciągam popkorn i ze satysfakcją oglądam jak zbierają żniwa za swoją głupotę
Teraz to wyciągam popkorn i ze satysfakcją oglądam jak zbierają żniwa za swoją głupotę
Policjanci widzę bardzo spokojni. Pewnie kolejny samochód w tym tygodniu.
W sumie ten radiowóz sobie znów opłacą ze SWOICH podatków, a policjant nie jest winny polityce rządu, niech rząd podpalą czy tam wysadzą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów