Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tobie to w ogóle można do goja się odzywać? Nie umniejsza to żydowskiej rasie pan... narodowi wybranemu?
90%wszystkich żydów na świecie to Aszkenazi inaczej Chazarowie - potomkowie Chazarii (Khazarii) państwa rozbójniczego, leżącego nad morzem Czarnym i Kaspijskim, które przyjęło jako religię państwową judaizm talmudyczny w VIIIwieku n.e.
pokonane i rozbite przez książąt Ruskich Świętosława i Włodzimierza wielkiego ok 981r.
Z narodem wybranym nie mają nic wspólnego, a nawet nie są semitami.
90%wszystkich żydów na świecie to Aszkenazi inaczej Chazarowie - potomkowie Chazarii (Khazarii) państwa rozbójniczego, leżącego nad morzem Czarnym i Kaspijskim, które przyjęło jako religię państwową judaizm talmudyczny w VIIIwieku n.e.
pokonane i rozbite przez książąt Ruskich Świętosława i Włodzimierza wielkiego ok 981r.
Bzdura. Aszkenazyjczycy to nie Chazarowie. To mit, miejska legenda. Równie prawdziwa jak bełkot o reptilianach, Wielkiej Lechii, albo teoria płaskiej ziemi.
Ależ ja o tym wiem, droczę się tylko z idiotą
Prawdziwym chichotem historii jest to, że dzisiejszych semitów, czyli zislamizowanych na przestrzeni wieków rdzennych żydów, nękają teraz ci którzy za semitów się podają - to jest, chazarowie
Tępi muzułmańscy fanatycy zabijają przypadkowych ludzi, również dzieci, a lewacy im współczują i usprawiedliwiają terroryzm, nazywając go walką o wolną Palestynę. Co zaskakuje, ostatnio do lewaków dołączyli prawacy. Prymitywny antysemityzm jest silniejszy niż poglądy polityczne. Narodowcy i komuchy, łączcie się! (w antysemityzmie).
Pomyślałeś co mają Palestyńskie dzieci przez te żydowskie kirwy?
O, już jeden przylazł. Lewak czy prawak?
Jebać żydowskie ścierwo. Hajcować nimi w piecach
Ależ ja o tym wiem, droczę się tylko z idiotą
Prawdziwym chichotem historii jest to, że dzisiejszych semitów, czyli zislamizowanych na przestrzeni wieków rdzennych żydów, nękają teraz ci którzy za semitów się podają - to jest, chazarowie
Ooo, z prawdziwymi intelektualistami mam przyjemność! Oczytani w internecie, tajną wiedzę pozyskujący z szemranych portali, byle nie z mainstreamu bo mainstream jest be, kłamstwo, a wszystko co alternatywne święta prawda! Bo alternatywne i niezależne zarazem, dowodów nie trzeba, skoro niezależne. Mam rację? Na twarz padam przed Mądrością Wcieloną, czymże zasłużyłem na zaszczyt obcowania z takimi tuzami intelektu?
Pomyślałeś co mają Palestyńskie dzieci przez te żydowskie kirwy?
A co cię to obchodzi? Tak bardzo kochasz Arabów?
Bzdura. Aszkenazyjczycy to nie Chazarowie. To mit, miejska legenda. Równie prawdziwa jak bełkot o reptilianach, Wielkiej Lechii, albo teoria płaskiej ziemi.
W sensie że co? ale jak to? Że... że nie jest płaska?
Ooo, z prawdziwymi intelektualistami mam przyjemność! Oczytani w internecie, tajną wiedzę pozyskujący z szemranych portali, byle nie z mainstreamu bo mainstream jest be, kłamstwo, a wszystko co alternatywne święta prawda! Bo alternatywne i niezależne zarazem, dowodów nie trzeba, skoro niezależne. Mam rację? Na twarz padam przed Mądrością Wcieloną, czymże zasłużyłem na zaszczyt obcowania z takimi tuzami intelektu?
Tyle pierdolenia, a tak mało treści i sensu. Ty wiesz, że o chazarach informacje można znaleźć na wikipedii?
Ale dobrze chociaż że rozpoznajesz, że jesteś głupszy od innych
Tępi muzułmańscy fanatycy zabijają przypadkowych ludzi, również dzieci, a lewacy im współczują i usprawiedliwiają terroryzm, nazywając go walką o wolną Palestynę. Co zaskakuje, ostatnio do lewaków dołączyli prawacy. Prymitywny antysemityzm jest silniejszy niż poglądy polityczne. Narodowcy i komuchy, łączcie się! (w antysemityzmie).
To niech żydzi spadaja z nieswojej ziemi i bedzie spokoj, na antarktydzie jest troche wolnego miejsca np
To niech żydzi spadaja z nieswojej ziemi i bedzie spokoj, na antarktydzie jest troche wolnego miejsca np
Nie ma takiego miejsca na świecie, z którego przybyłych Żydów nie chcianoby się pozbyć. Nikt ich nigdzie nie lubial. Skądś się to wzięło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów