BLOWishia awanturuje się z białą tęczową szmatą , a mexykaniec spokojnie siedzi i myśli kiedy wjedzie nowa dostawa Syntetyków na dzielnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szmaty to wasze matki kurwy sadolskie. Ciemnota wspiera nawet murzynów, bo ktoś ma koszulkę Pink Floydów? Trzeba być nieźle rozjebanym głupim polaczkiem. Dziś powinniśmy w piecach palić kibolstwem i dresiarstwem. EKO PALIWO!
z czarnymi trzeba zaczynać konwersację na ich poziomie.od wbicia im kosy w brzuch.
lukzar3 napisał/a:
A wiesz że to koszulka pink Floyd? Okładka ich płyty....z lat gdzie nikt nie zajmował się tęczowym gównem i każdy miał to w dupie? Nie lubię tęczowych, czarnych, ekologów itd. ale od Floydów to ty się odczep
Gówniaki nie znajo, bo tylko rapu dla debili słuchajo.
A co do kłótni, to ni chuja nie da się zrozumieć o co poszło. Biała też mocno zajeżdża czarnym akcentem, więc chyba nie taka biała, jak wygląda. Kłótnia dwóch głupich pizd i tyle. Wrzucający dorabia ideologię opisem, co jest normą na tym portalu.
Dobrze ze pastor tam był
Ale to Koszulka Zespołu Pink Floyd Debilu
Koszulki z nazwą zespołu nigdy nie widziałeś?
Piękne cycuchy! Udało Ci się, dziś idę na polowanie
Duczki1234 - jaka muzyka teraz modna w kacapii, z lat 30tych? Nie martw się, i na Pink Floyd przyjdzie moda w roSSji, tyle że za 100 lat
Jednak prawica to taki sam poziom upośledzenia jak skrajna lewica... Widzę tęcza kojarzy się tylko z homosiami. Widocznie może prawica to kryptopedały? Przypomina mi się taki film jak American Beauty... Prawica to zazwyczaj niewykształcone pół mózgi bo nie wiem jak można nie kojarzyć Pink Floyd.
Flodzia napisał/a:
Co za dzban z ciebie
Koszulki z nazwą zespołu nigdy nie widziałeś?
końń zwalony flodziu do wideooo ooooooooooooooohhhhhh
Gość coś krzyczy o tęczy na koszulce Pink Floydów - kwintesencja sadistica, portalu dla ideologicznych dzbanów...
Nawet lewczka powinna wiedzieć, że nie prowokuje się bójki w pomieszczeniu pełnym małp bo w przypadku jej zwycięstwa całe małpie stado zacznie skakać po niej z radości
KewinDeBrujne napisał/a:
Widzę tęcza kojarzy się tylko z homosiami.
A z czym ma się obecnie kojarzyć jak nie z dziwadełkami spod kolorowej szmatki?
KewinDeBrujne napisał/a:
Widocznie może prawica to kryptopedały?
No a tu klasyczny argument spedalonego lewaczka: gardź pedałami i innymi wynaturzeniami? No na bank sam jesteś pedałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów