BLOWishia awanturuje się z białą tęczową szmatą , a mexykaniec spokojnie siedzi i myśli kiedy wjedzie nowa dostawa Syntetyków na dzielnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A wiesz że to koszulka pink Floyd? Okładka ich płyty....z lat gdzie nikt nie zajmował się tęczowym gównem i każdy miał to w dupie? Nie lubię tęczowych, czarnych, ekologów itd. ale od Floydów to ty się odczep
Tęczowe logo jednej z najlepszych płyt wam przeszkadza? Mózgi się skurczyły do rozmiaru smartfona.
po prostu...
Ja tam się nie dziwię opisowi. Od kiedy pedały ukradły dzieciom tęczę, działa na mnie jak czerwony kolor na byka.
Duczki1234 napisał/a:
a mexykaniec spokojnie siedzi i myśli
To jest ksiądz, nie widzisz...
Kutazz napisał/a:
Za wpierdol dla tęczowych zawsze piwko
Co za dzban z ciebie
Koszulki z nazwą zespołu nigdy nie widziałeś?
Flodzia napisał/a:
Koszulki z nazwą zespołu nigdy nie widziałeś?
Tęczowa zaraza zniszczyła symbolikę tęczy, tak jak naziole zniszczyli symbolikę swastyki, a polskie lewactwo KO niszczy symbolikę serca.
Największe chuje historii stosują podobne metody.
Siriuz napisał/a:
Play
1 Cytuj Siriuz • 18 minut temu
To jest logo Pink Floyd dzbanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów