📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A po co sobie komplikować życie patetycznym "kocham Cie".
Chłopak poszedł na prostote, według mnie to ok
Chłopak poszedł na prostote, według mnie to ok
A co wy na tym samym 3 paskowym poziomie inteligencji jesteście? Jak się twojej pannie spodoba to nie liczyłbym, że ma mózg, raczej coś w postaci:
Jakby ktoś nie wiedział hasło zaczerpnięte z książki Piotra Czerwińskiego - Pokalanie. Polecam
DAGFEN napisał/a:
A co wy na tym samym 3 paskowym poziomie inteligencji jesteście?
Wiesz ujme to tak, gdy po raz kolejny rzucasz patetyczne zwroty dostrzegasz brak ich sensu.
To nie inteligencja i może to co wyżej to skrajność ale często ludzie nie używają słów przez wzgląd na ich znaczenie ale na ich wage którą chcą zaimponować.
widziałem to w "Wożonku" (zajebista polska komedia niekomercyjna) jako dygresję między scenami, kamera śledzi samochód na osiedlu i na pierwszym planie dresiarz do laski walnął
-zajebałem się w tobie w chuj
a ona do niego zachwycona:
-kurwa... misiu.... pierdolisz....
-zajebałem się w tobie w chuj
a ona do niego zachwycona:
-kurwa... misiu.... pierdolisz....
nonsensopedia.wikia.pl/wiki/Dresiarz -> chłop sie wypowiada jak na dresiarza przystało hehehehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów