To jest szczęśliwa Karyna która już za miesiąc dostani 500 PLUS
no i co w związku... skberet
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.Ja dziś nic swojej nie dałem. Nie odzywa się do mnie od tygodnia i głupia myśli że to dla mnie kara
Jesteś taki męski...
To jak ty coś zjebales to idź i grzecznie przeros zanim będzie za późno. Ja swoją też brałem na przetrzymanie kto dłużej wytrzyma. Po miesiącu latałem z kwiatami i przepraszałem. Przez pierwsze 2tyg było super jak odeszła 3 tydzień zadajesz sobie pytania co robi? z kim? Z kim jest? po 4 tyg. prawie siwialem. Kompletne dno człowieka. Następnie przez miesiac albo i dłużej biegałem i robiłem co mogłem żeby do mnie wróciła. Udało się ale nie jest do końca jak było na początku. Coś pękło co już nie wróci.Więc jak ja kochasz to nie spierdol tego. Chyba że to kolejna świnia to po chuj z nią nie gadasz? Nie lepiej zatkać ryja maczugą jak pierdoli za wiela. A jak nie to bujaj się baby. A jako prawdziwy sadol już o 10:00 dnia 09.03. będziesz stal z kwiatami i czekoladkami pod jej oknem z kutasem na wierzchu pozdro byku
To jak ty coś zjebales to idź i grzecznie przeros zanim będzie za późno. Ja swoją też brałem na przetrzymanie kto dłużej wytrzyma. Po miesiącu latałem z kwiatami i przepraszałem. Przez pierwsze 2tyg było super jak odeszła 3 tydzień zadajesz sobie pytania co robi? z kim? Z kim jest? po 4 tyg. prawie siwialem. Kompletne dno człowieka. Następnie przez miesiac albo i dłużej biegałem i robiłem co mogłem żeby do mnie wróciła. Udało się ale nie jest do końca jak było na początku. Coś pękło co już nie wróci.Więc jak ja kochasz to nie spierdol tego. Chyba że to kolejna świnia to po chuj z nią nie gadasz? Nie lepiej zatkać ryja maczugą jak pierdoli za wiela. A jak nie to bujaj się baby. A jako prawdziwy sadol już o 10:00 dnia 09.03. będziesz stal z kwiatami i czekoladkami pod jej oknem z kutasem na wierzchu pozdro byku
Ja nic nie zjebałem.
ale masz racje - pękło, ale u mnie
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.To jak ty coś zjebales to idź i grzecznie przeros zanim będzie za późno. Ja swoją też brałem na przetrzymanie kto dłużej wytrzyma. Po miesiącu latałem z kwiatami i przepraszałem. Przez pierwsze 2tyg było super jak odeszła 3 tydzień zadajesz sobie pytania co robi? z kim? Z kim jest? po 4 tyg. prawie siwialem. Kompletne dno człowieka. Następnie przez miesiac albo i dłużej biegałem i robiłem co mogłem żeby do mnie wróciła. Udało się ale nie jest do końca jak było na początku. Coś pękło co już nie wróci.Więc jak ja kochasz to nie spierdol tego. Chyba że to kolejna świnia to po chuj z nią nie gadasz? Nie lepiej zatkać ryja maczugą jak pierdoli za wiela. A jak nie to bujaj się baby. A jako prawdziwy sadol już o 10:00 dnia 09.03. będziesz stal z kwiatami i czekoladkami pod jej oknem z kutasem na wierzchu pozdro byku
ale z ciebie pizda i pantofel
Edit:
Jak się na 1 dzień wyprowadziłem i powiedziałem, że mam to w dupie to przybiegła z płaczem, że już tak nie bedzie robić.
Mnie to de facto odpowiadało - cisza, spokój, brak zmartwień.
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów