Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe ilu z was zakochanych pantoflow by tak powiedzialo do swojej dziewczyny, pewnie zaden i na dodatek sami zapierdalacie z garami zeby waszej ukochanej sie skora na rekach nie wysuszyla, a to ze jestes pierdolona ciota i nie potrafisz wyrwac laske to nie znaczy ze jest szmata moze to wlasnie ty masz malego penisa i wolisz sie pocieszac wyzywajac inne kobiety od szmat i dziwek. nie podoba mi sie takie wyzywanie kobiet, zarty zartami no ale kurwa ilez mozna, sam nie raz w zartach mowie do swojej dziewczyny 'do garow' ale nie mowie tego na powaznie, kobiete sie ma po to zeby ja kochac a nie wykorzystywac, a gary mozna byc wpolnie z reszta kazdy prawdziwy mezczyzna wie o czym mowie i przyzna mi racje.
takze drodzy prawiczkowie z malymi fiutami, szanujcie kobiety bo to kobieta was urodzila.
PS. jesli nie potrafisz byc kulturalnym czlowiekiem to wypierdalaj z tego portalu, sadistic pierwotnie mial zrzeszac ludzi wykazujacych sie inteligencja i kultura osobista(do czego zalicza sie dobre traktowanie plci pieknej) ktorzy maja specyficzne poczucie humoru i lubia popatrzec na sceny drastyczne, zarty typu 'jestes kadlubkiem, poskacz sobie na skakance' w ogole nie wysilaja szarych komorek, czyli nie jest kawalem inteligentnym, czyli jest dla debili, Prawdziwi 'sadysci' nasz portal schodzi na psy, walczmy z tym
Pij, nie pierdol... Że też doczekałem czasów gdy taki frajer nazywa się pełnowartościowym członkiem sadistica
Otrzymał 8 piw(a)
Ahaś
Oj dziecino, ależ ty płytko myślisz;]
Ciekawe ilu z was zakochanych pantoflow by tak powiedzialo do swojej dziewczyny, pewnie zaden i na dodatek sami zapierdalacie z garami zeby waszej ukochanej sie skora na rekach nie wysuszyla, a to ze jestes pierdolona ciota i nie potrafisz wyrwac laske to nie znaczy ze jest szmata moze to wlasnie ty masz malego penisa i wolisz sie pocieszac wyzywajac inne kobiety od szmat i dziwek. nie podoba mi sie takie wyzywanie kobiet, zarty zartami no ale kurwa ilez mozna, sam nie raz w zartach mowie do swojej dziewczyny 'do garow' ale nie mowie tego na powaznie, kobiete sie ma po to zeby ja kochac a nie wykorzystywac, a gary mozna byc wpolnie z reszta kazdy prawdziwy mezczyzna wie o czym mowie i przyzna mi racje.
takze drodzy prawiczkowie z malymi fiutami, szanujcie kobiety bo to kobieta was urodzila.
PS. jesli nie potrafisz byc kulturalnym czlowiekiem to wypierdalaj z tego portalu, sadistic pierwotnie mial zrzeszac ludzi wykazujacych sie inteligencja i kultura osobista(do czego zalicza sie dobre traktowanie plci pieknej) ktorzy maja specyficzne poczucie humoru i lubia popatrzec na sceny drastyczne, zarty typu 'jestes kadlubkiem, poskacz sobie na skakance' w ogole nie wysilaja szarych komorek, czyli nie jest kawalem inteligentnym, czyli jest dla debili, Prawdziwi 'sadysci' nasz portal schodzi na psy, walczmy z tym
Czy po demotywatorach , komixxach , bashu ,nk, i wszystkich innych portalach na których zrobił się syf , nie nauczyłeś się , iż portal do którego dorwą się debile ,raz na zawsze jest skończony... Debilu ?
Tyle pierdolenia, żeby dostać parę piw
Pij, nie pierdol... Że też doczekałem czasów gdy taki frajer nazywa się pełnowartościowym członkiem sadistica
ze tez doczekalem sie czasow kiedy ktos (prawdopodobnie) dziewczyna o nicku agatka_95 wypowiada sie jak facet 'doczekalem' hmm pewnie masz kutasa a jesli nawet jestes facetem to jetes skonczonym frajerem uzywajac ksywki Agatka - słitasnia cipa z ciebie.
Wcale nie uwazam sie za genialnego sadyste, ale blizej mi do pewnoprawnego uzytkownika sadistica niz tobie, z reszta co to kurwa plebiscyt na najlepszego uzytkownika ? poprostu przegladam portal bo niektore rzeczy mi sie podobaja i lubie na nie patrzec kiedy juz naprawde nie mam co robic, poprostu domagam sie konkretnych rzeczy ktore sprawia ze mnie cos rozsmieszy albo zaciekawi a nie dziecinnych postow...
dobra, a teraz spierdalaj spowrotem do garow
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów