📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NajjaśniejszyPanKozogłowy napisał/a:
Chciałbym żeby to jej rodzice zobaczyli
Ale dostałaby opierdol za rozwalenie lapmy u kolegi.
@up
neoneron - no lubię i chuj Ci do tego, zająłbyś się lepiej pałąkiem kolegi a nie smuty wygadujesz
neoneron - no lubię i chuj Ci do tego, zająłbyś się lepiej pałąkiem kolegi a nie smuty wygadujesz
Ciekawe ilu z was zakochanych pantoflow by tak powiedzialo do swojej dziewczyny, pewnie zaden i na dodatek sami zapierdalacie z garami zeby waszej ukochanej sie skora na rekach nie wysuszyla, a to ze jestes pierdolona ciota i nie potrafisz wyrwac laske to nie znaczy ze jest szmata moze to wlasnie ty masz malego penisa i wolisz sie pocieszac wyzywajac inne kobiety od szmat i dziwek. nie podoba mi sie takie wyzywanie kobiet, zarty zartami no ale kurwa ilez mozna, sam nie raz w zartach mowie do swojej dziewczyny 'do garow' ale nie mowie tego na powaznie, kobiete sie ma po to zeby ja kochac a nie wykorzystywac, a gary mozna byc wpolnie z reszta kazdy prawdziwy mezczyzna wie o czym mowie i przyzna mi racje.
takze drodzy prawiczkowie z malymi fiutami, szanujcie kobiety bo to kobieta was urodzila.
PS. jesli nie potrafisz byc kulturalnym czlowiekiem to wypierdalaj z tego portalu, sadistic pierwotnie mial zrzeszac ludzi wykazujacych sie inteligencja i kultura osobista(do czego zalicza sie dobre traktowanie plci pieknej) ktorzy maja specyficzne poczucie humoru i lubia popatrzec na sceny drastyczne, zarty typu 'jestes kadlubkiem, poskacz sobie na skakance' w ogole nie wysilaja szarych komorek, czyli nie jest kawalem inteligentnym, czyli jest dla debili, Prawdziwi 'sadysci' nasz portal schodzi na psy, walczmy z tym
takze drodzy prawiczkowie z malymi fiutami, szanujcie kobiety bo to kobieta was urodzila.
PS. jesli nie potrafisz byc kulturalnym czlowiekiem to wypierdalaj z tego portalu, sadistic pierwotnie mial zrzeszac ludzi wykazujacych sie inteligencja i kultura osobista(do czego zalicza sie dobre traktowanie plci pieknej) ktorzy maja specyficzne poczucie humoru i lubia popatrzec na sceny drastyczne, zarty typu 'jestes kadlubkiem, poskacz sobie na skakance' w ogole nie wysilaja szarych komorek, czyli nie jest kawalem inteligentnym, czyli jest dla debili, Prawdziwi 'sadysci' nasz portal schodzi na psy, walczmy z tym
Ja mam zmywarkę ; D fuck yeah!
harriseq napisał/a:
Ja mam zmywarkę ; D fuck yeah!
jednak ktos musi najpierw te gary do niej upakowac^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów