📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ktoś kto wymyślił hasło: "słowa ranią" chyba nigdy z glana w pysk nie zgarnął...
Brawo geniusze, nawet jak wam na końcu napisali, że to reklama i ta pani jest aktorką, to nadal piszecie co byście jej zrobili za krzyczenie na dzieciaka.
Azzazel napisał/a:
Brawo geniusze, nawet jak wam na końcu napisali, że to reklama i ta pani jest aktorką, to nadal piszecie co byście jej zrobili za krzyczenie na dzieciaka.
oczywiście, że to aktorka, tak samo jak ten bardzo młody kawaler, ćwiczyli tą kwestię kilka razy, żeby nie było dubli
To jakis fejk do reklamy... co za zjeb by sie tak skradal jak pedofil jakis ?
No dobra... Ja
No dobra... Ja
tostermis3 napisał/a:
dzieciństwo Penera , dlatego teraz tak warny lecą ....
Nie wiem kto to jest Pener , ale tak mu wylizałeś dupę , że stanowczo myć się już nie musi , z tego co zauważyłem po innych tematach jest bardzo wielu takich dupolizów .
Zdecydowanie ten Pener ma mniejsze rachunki za wodę .
@up
Nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi?
Nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi?
Nie ma to jak 99% osób, które dzieciaka nie mają, a się wypowiadają. Człowieku ja sam dziecka nie mam, ale opiekowałem się wieloma. Jak cie kurwica strzeli na mieście, to nie ma, że boli....
W sumie to przypomnijcie sobie dzieciństwo...
"mamo kup"
"nie"
"no kup"
"nie"
"błuaaaa muaaa"
"spokój bo do domu"
"buuauauua mu i inne dźwięki"
I tak 5 minut..
Nagle jeb w dupsko i cisza.
Wiec zamiast pierdolic... dorosnijta
"mamo kup"
"nie"
"no kup"
"nie"
"błuaaaa muaaa"
"spokój bo do domu"
I tak 5 minut..
ostatnio typ reka jebnął w dupsko dziecko w centrum handlowym i dzieki takim pokurwom jak tu u gory, co pisza "nie umie wychowac tylko sie drze" i inne tego typu pierdolone mendy, typek dostal 5000zl grzywny. popierdolone prawo i ludzie, ktorzy za takie cos od razu jak pizdy dzwonia na gliny...
Dać klapsa nie wolno...
Ochrzanić nie wolno...
To właściwie jaką "władzę" mamy nad dzieckiem? Szlabany? To wyobraźcie sobie, że dajecie szlaban dziecku na telewizję. Dziecko to ignoruje bo wie, że nic mu nie możecie zrobić, najwyżej wyłączyć telewizor i tyle. Jak dorosły wyłącza telewizor, dzieciak włącza. I tak cały czas, bo wie, że nie macie nad nim żadnej władzy, że żadne konsekwencje za to go nie czekają. To jest przechodzenie z skrajności w skrajność. Rodziców, którzy "gnębią dzieci", liberalne media zmieniają w gnębionych przez dzieci.
Ochrzanić nie wolno...
To właściwie jaką "władzę" mamy nad dzieckiem? Szlabany? To wyobraźcie sobie, że dajecie szlaban dziecku na telewizję. Dziecko to ignoruje bo wie, że nic mu nie możecie zrobić, najwyżej wyłączyć telewizor i tyle. Jak dorosły wyłącza telewizor, dzieciak włącza. I tak cały czas, bo wie, że nie macie nad nim żadnej władzy, że żadne konsekwencje za to go nie czekają. To jest przechodzenie z skrajności w skrajność. Rodziców, którzy "gnębią dzieci", liberalne media zmieniają w gnębionych przez dzieci.
przestancie prowadzic takie kampanie bo pozniej kurwa na ulice ciezko wyjsc bez gazu jak jebane mlodziezowe gownazerie wystaja a jakie to wygadane kurwa
juz kilka pokolen rosnie na bestresowym wychowaniu bo rodzic mysli ze mu niania z tvnu pomoze
do tego powstanie gimnazjum skladnicy pokrak w wieku dorastania nauczyciel juz tez ma w dupie bo mu nic nie wolno i rosna rosna zastepy ociezalych umyslowo
jak wszyscy tacy zajebiscie madrzy jestescie i dziecku nic nie wolno to dajcie 3 tysiaki na supernianie i w dupie wogole juz bachora mozna miec
bo czegos tu nie rozumiem czy dziecko rodzi sie z umyslem doroslego 30 latka ze ma byc na rowni traktowane??
juz kilka pokolen rosnie na bestresowym wychowaniu bo rodzic mysli ze mu niania z tvnu pomoze
do tego powstanie gimnazjum skladnicy pokrak w wieku dorastania nauczyciel juz tez ma w dupie bo mu nic nie wolno i rosna rosna zastepy ociezalych umyslowo
jak wszyscy tacy zajebiscie madrzy jestescie i dziecku nic nie wolno to dajcie 3 tysiaki na supernianie i w dupie wogole juz bachora mozna miec
bo czegos tu nie rozumiem czy dziecko rodzi sie z umyslem doroslego 30 latka ze ma byc na rowni traktowane??
b3mol napisał/a:
Nie ma to jak 99% osób, które dzieciaka nie mają, a się wypowiadają. Człowieku ja sam dziecka nie mam, ale opiekowałem się wieloma. Jak cie kurwica strzeli na mieście, to nie ma, że boli....
"mamo kup"
"nie"
"no kup"
"nie"
"błuaaaa muaaa"
"spokój bo do domu"
I tak 5 minut..
Wybacz ,że Ci to powiem ale gówno prawda . To jest właśnie nieumiejętne wychowanie bachora . Na mamo kup,zobacz,daj ,zagraj,włącz czy cokolwiek kurwa innego nie odpowiada się "NIE". Jak chce zabawkę to zastanów się "dlaczego mu jej nie kupię? jest za droga/ zaraz się popsuje/ młody nie dba o rzeczy / ma dużo zabawek" i mu to jak kurwa człowiekowi wytłumacz . Jak każdy tu byłem dzieckiem i jak mi mama powiedziała ,że nie ma pieniędzy na jakieś gówno to nie leżałem na podłodze w sklepie tylko przyjmowałem to do wiadomości . Zacznijcie traktować dzieci jak ludzi ,a nie jako karę to przyniesie wam to efekty , to ,że się ślini i cały dzień oglądałoby kreskówki żywiąc się czekoladą nie znaczy ,że nie da nauczyć się go zachowywać jak inteligentny człowiek. Ja sam zajmowałem się bachorami których nie cierpię i wiem ,że nie jest to proste ale na dłuższą metę działa i wiem ,że raz się pomęczę tłumacząc ale młody to zrozumie , jak nie za pierwszym razem to za piątym i będę miał problem z głowy . Ale nie , lepiej powiedzieć jak do małpy "NIE!" i się dziwić ,że dzieciak chce osiągnąć swój cel .
Poza tym klaps to nic złego i ściganie za to rodziców jest zjebane kompletnie co z resztą ładnie opisał Din ale wielu to myli z ostrym wpierdolem który już powinien być karany i to surowo .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów