📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
takie życie ale rozjebal mnie kamerzysta, jak sie skrada jebany, do 'patrolu Rutkowski' go dawac
Matka odreagowuje własne frustracje z nieudanego życia na dziecku. Szczyt skurwysyństwa jak dla mnie.
Chociaż nie - gorsze jest jebnięcie dzieckiem o próg, udawanie, że wypadło, ktoś ukradł, zgubiło się i pisanie później książek o tych wydarzeniach w celu nabicia sobie kabzy.
Chociaż nie - gorsze jest jebnięcie dzieckiem o próg, udawanie, że wypadło, ktoś ukradł, zgubiło się i pisanie później książek o tych wydarzeniach w celu nabicia sobie kabzy.
Akurat teraz jest akcja społeczna w tym temacie.
Jak widzę jak matka piłuje ryja na dziecko to zawsze podchodzę i zwracam uwagę. Może jestem stosunkowo młody i nieraz mnie taka pizda okrzyczała,że nie będę jej mówił co ma robić to trochę do tych bab dociera, że tak się dziecka nie wychowa.. Zwracajcie uwagę na takie przypadki, później te dzieciaki będą pracować na nasze emerytury, a gnębione za młodu przez najbliższych daleko nie zajdą!
Jak widzę jak matka piłuje ryja na dziecko to zawsze podchodzę i zwracam uwagę. Może jestem stosunkowo młody i nieraz mnie taka pizda okrzyczała,że nie będę jej mówił co ma robić to trochę do tych bab dociera, że tak się dziecka nie wychowa.. Zwracajcie uwagę na takie przypadki, później te dzieciaki będą pracować na nasze emerytury, a gnębione za młodu przez najbliższych daleko nie zajdą!
jebany smarkacz, po co dyskutować?? Zdzielić pasem na goły tyłek i się nauczy. Najlepiej po jakimś czasie tłuc na wszelki wypadek przed wyjściem z domu.
Miles87 napisał/a:
Nie,lepiej zakopać go.jebany smarkacz, po co dyskutować?? Zdzielić pasem na goły tyłek i się nauczy. Najlepiej po jakimś czasie tłuc na wszelki wypadek przed wyjściem z domu.
Babsztyl dziecka wychować nie potrafi to fakt. Kiedyś dostawało się pasem, kijem, łapką na muchy lub kablem od żelazka. Człowiek dostał raz to siedział na dupie cicho.
Jak zasłużył to paskiem w dupsko nie szkodzi,tylko musi wiedzieć za co...a najlepiej traktować jak człowieka i nie OBRAŻAĆ! Dlatego właśnie drodzy rodzice na szacunek to trzeba sobie zasłużyć...
Pierdolicie panowie, że aż uszy więdną. Większość przypadków "bezstresowego" wychowania, które znam, skończyły się samowolą i popadaniem w dewiację bachora, który nigdy dobrze nie dostał wpierdol. Nie mówię, że trzeba bić, okładać za byle co, ale dzieciak musi wiedzieć gdzie jego miejsce. Ten tutaj odpierdalał szopy, to się matka wkurwiła, jeśli nałożyły się na to wkurwienie inne życiowe problemy, to widocznie bańka frustracji pękła. For fun chłopaka nie zjechała.
Bo to nie jest prawdziwa matka ,to zwykła kurwa ,która rżnie się z każdym jednym ,za którymś razem wpadła czego skutkiem jest to dziecko, a teraz obwinia dziecko bo nie może się pierdolić w cipę 24 h na dobę .
Takie szmaty pierdolone powinno się gumowym kablem lać na zmianę raz po łbie raz po cipie , dlaczego na zmianę , bo u takiej kurwy to nie wiadomo gdzie siedzą resztki mózgu czy w łbie czy w cipie
Takie szmaty pierdolone powinno się gumowym kablem lać na zmianę raz po łbie raz po cipie , dlaczego na zmianę , bo u takiej kurwy to nie wiadomo gdzie siedzą resztki mózgu czy w łbie czy w cipie
@up Większy frustrat niż ta matka. Zalecam wizytę u specjalisty.
Miałem nadzieje, że podbiegnie i albo się spuści albo obnaży. Niestety nie ten dział.
dzieciństwo Penera , dlatego teraz tak warny lecą ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów