HAPPY
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takim ludziom dajemy 500+ z naszych podatków. Za każdym razem jak tankujecie benzynę po 6 zł - myślcie o nich, połowa ceny przy dystrybutorze idzie na ich piwo i szlugi!
Jak ktoś nie ma kasy na czteropak to zawsze można zrobić w prezencie mały żarcik:
H................r
2018-05-26, 14:12
Czyta patologia
M................z
2018-05-26, 14:13
bloodwar napisał/a:
Takim ludziom dajemy 500+ z naszych podatków. Za każdym razem jak tankujecie benzynę po 6 zł - myślcie o nich, połowa ceny przy dystrybutorze idzie na ich piwo i szlugi!
To nie ludzie - to pisowski elektorat.
Ciekawe,bo ten czteropak chyba nie jest dla mamusi
bloodwar napisał/a:
I c🤬j! 85% ceny fajek to podatki a piwa 35% więc więcej wróci do państwa niż jakby kupili sobie kartofle
To są chyba sławni youtuberzy z patostreamów. Oni więcej zarabiają na datkach od gimbów niż przeciętny Kowalski.
@up w ciagu jednego streama dla konkubenta tej babki na haslo donajty dla jacy uzbierali 10 000 zł wiec nie p🤬lcie o 500+ Ze streamow zyja jak krole. Ludzia pato sie podoba i im placa.
Będzie się działo w nocy.
Zwierzyńscy to mój ulubiony program internetowy.
co że pani żulowa. Widocznie kocha syna, a on to docenia.
A................r
2018-05-27, 0:04
Adolf Hitler nie wiedział o holokauście !!!