📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
XXI wiek a czterech murzynów nadal tańszych od silnika spalinowego i paru litrów benzyny
to się kiedyś nazywało demokracja w koloniach angli i francji (celowo z małej litery)
Sun Zi
Pan na to:
- Kurwa trzecia opona w tym tygodniu
Czterech murzynów niesie platformę ze swoim panem. Nagle padł strzał, jeden murzyn nie żyje.
Pan na to:
- Kurwa trzecia opona w tym tygodniu
Res0r napisał/a:
Czyli mamy dowód w postaci video, że czarny może pracować!
tak. od tego się nie umiera...
Panowie przecież to jest bardzo ekologiczne podejście do tematu, zamiast silnika i paliwa kilku murzynów i po problemie.
Przeliczyli sobie benzynę na banany i bardziej się opłacało wziąć niewol... murzynów + pasze dla nich. Całkiem ekologicznie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów