📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W Polsce nie byłoby dużo lepiej. Prywatna czy państwowa edukacja ma tutaj chuja znaczenia bo albo chcesz się uczyć to robisz to w domu w "wolnym" czasie albo pierdolisz i nie robisz.
W dobie internetu i rozpowszechnienia książek po co szkoła, żeby wiedzieć jakie są kontynenty czy państwa czy ile lat ma historia twojego kraju? Podstawowe informacje są na wyciągnięcie ręki - albo chcesz je posiąść albo nie. U nich jeszcze panuje trochę wolności - nie chcesz się uczyć to się nie ucz. Twoja sprawa.
A co do śmiania się z Amerykanów byłem opiekunem na obozie młodzieżowym w USA - przewinęło się ok 1000 dzieciaków w różnym wieku z różnych grup społecznych. Ich wiedza ogólna o świecie była faktycznie niższa niż w Polsce ale kumatych i świadomych świata dzieciaków też tam nie brakowało.
Niestety to USA dyktuje jeszcze warunki całemu światu więc to śmianie się z nich to takie pocieszanie siebie.
W dobie internetu i rozpowszechnienia książek po co szkoła, żeby wiedzieć jakie są kontynenty czy państwa czy ile lat ma historia twojego kraju? Podstawowe informacje są na wyciągnięcie ręki - albo chcesz je posiąść albo nie. U nich jeszcze panuje trochę wolności - nie chcesz się uczyć to się nie ucz. Twoja sprawa.
A co do śmiania się z Amerykanów byłem opiekunem na obozie młodzieżowym w USA - przewinęło się ok 1000 dzieciaków w różnym wieku z różnych grup społecznych. Ich wiedza ogólna o świecie była faktycznie niższa niż w Polsce ale kumatych i świadomych świata dzieciaków też tam nie brakowało.
Niestety to USA dyktuje jeszcze warunki całemu światu więc to śmianie się z nich to takie pocieszanie siebie.
i pomyśleć że tacy kretyni żyjąc w USA więcej zarabiają od wykształconego Polaka żyjącego w Polsce
Nie, nie wierzę, że to jest prawdziwe. To musi być fake, przecież nasi polscy gimnazjaliści są mądrzejsi (i nie mam tu na myśli geniuszów)...
No od razu widać, że sobie robią jaja, a większość z was chyba nie potrafi nawet tego zauważyć.
Happy Independence Day America
No cóź, czym głupsze społeczeństwo tym lepiej się nim steruje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów