📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gadałem kiedyś na Omegle z hamburgerem o historii USA i powiedział mi, że nie interesuje się tym, bo historia to coś starego, a u nich jak coś jest stare, to się to wyrzuca.
Najlepszy wpis tej emily. Nosz ja pierdole.
jak ja nie cierpię tych grubasów :O
Te opasłe prosiaczki z McDonalda nie wiedzą nawet że ziemia jest okrągła. Nie wiedzą nawet co znaczy skrót USA ani EU. Wyobrażają sobie Europę jako państwo. Ale co się dziwić, to jest najgłupszy naród świata o ile w ogóle można to nazwać narodem gdyż to jest zwykła zbieranina uciekinierów ze wschodu, indian z południa i murzynów z Afryki.
God bless 'Mericaaa!
Śmiejcie się kiedy u nas 90% młodzieży JP nie wie nawet w którym roku wybuchła II wojna światowa
Heheh
Najlepsze, jak typ się pytał Hamerykańców, czy znają jakieś państwo na literę "U".
Odpowiadali głównie: Ugipt, Uzrael
Nosz ja pierdolę, USA za trudno było powiedzieć
Najlepsze, jak typ się pytał Hamerykańców, czy znają jakieś państwo na literę "U".
Odpowiadali głównie: Ugipt, Uzrael
Nosz ja pierdolę, USA za trudno było powiedzieć
Tak to jest gdy edukacja jest wywrócona i tylko ludzie z płatnych szkół wyższych historię znają a reszta właśnie tak.
@up, a o Urop zapomnieli?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów