Czy jeżeli z okazji dnia przeciwko homofobii napisałbym: "Chuj w dupę gejom" to życzyłbym im wszystkiego dobrego, czy bym ich atakował?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Raczej wszystkiego dobrego, przecież na tym polega to zboczenie
Wzięli by Cię za swojego, bo powiedziałeś "gej", a nie- pedał, ciota, pedryl.
@up kogo to obchodzi?
Czy kiedy rucham swoją dziewczynę w dupę, to kto ma chuja w dupie ja czy ona?
wiem,że ciężko będzie im sobie wyobrazić dziewczynę z chujem w dupie ale kij im w ryj
Czy kiedy rucham swoją dziewczynę w dupę, to kto ma chuja w dupie ja czy ona?
wiem,że ciężko będzie im sobie wyobrazić dziewczynę z chujem w dupie ale kij im w ryj
Jak robisz tak ze swoją dziewczyną to wiedz że zniżasz się do "ich" poziomu:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów