18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Dzień przed pedałoparadą
Halman • 2014-06-13, 15:35

Przekrój, oczywiście wybiórczy WP, opinii warszawiaków i słoików o spedalonej promocji walenia się dwóch facetów w dupsztala. Osobiście życzę uczestnikom parady dużo zbiorowego gazu pieprzowego, gumowej pały prosto w pysk od policjanta z zasadami i indywidualnego oklepu gdzieś z boku przez nieznanych sprawców.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
biszkopt666 2014-06-13, 20:36 5
Jestem za równouprawnieniem mniejszości seksualnych.
Zakaz pedałowania dla wszystkich, bez względu na orientację.
Zgłoś
Sylwian 2014-06-13, 20:41 1
Proszę państwa! Należy zadać bardzo ważne pytanie. Czy tęcza stanie w płomieniach?
Zgłoś
contowsky 2014-06-13, 20:42 1
pierwszy gościu podsumował, margines i tyle
Zgłoś
Eleir 2014-06-13, 20:45 4
Jakby ludzie myśleli to by się zgadali i stali na balkonach albo przy tej paradzie zjebów i się naśmiewali, wytykali palcami, robili zdjęcia. Tak by te pedalskie parady przemieniły się w coś na miarę jakiegoś marszu skazańców czy wygnańców. Najlepiej jakby rzucali w nich nabojami kaliber 7,62 mm z prędkością ok. 750 m/s.
Zgłoś
Bezuczuć 2014-06-13, 20:49
ja bym im dał kurwa na porzadku dziennym, na stos homosi!!!
Zgłoś
Narowy 2014-06-13, 20:51
Dla przed ostatniej Pani piwo za wypowiedź. Zwróćmy uwagę na los biednych , bezrobotnych itd. a nie homosiów. Spróbuj być nietolerancyjny to dopiero dostaniesz stek wyzwisk ... W złą stronę to idzie.
Zgłoś
fazikonik 2014-06-13, 20:53
Wypierdalać mi z tym pedalstwem. Po co zamieszczać takie artykuły i reklamować homosiów?
Zgłoś
mieszalniapasz 2014-06-13, 20:54
Ja jestem tolerancyjny, nie mam nic przeciwko:
czarnuchom, żółtkom, makaroniarzom, pedałom...
Zgłoś
Tassadar 2014-06-13, 21:23
Uważam że powinni maszerować ale w kierunku granic Państwa Polskiego z uwagi na fakt że Polska jest ostatnim krajem konserwatywnym gdzie jeszcze są jakieś ostatki wartości, a te aberracje tylko niszczą wspomniane wcześniej wartości, reasumując w stronę granic albo do krajów tolerancyjnych gdzie nie ma świętości albo do morza się utopić czy wpław do stolic wolności i równości. Nie mogę uwierzyć wciąż że wynaturzenie jest na siłę przedstawione jako coś normalnego.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
ProVVe 2014-06-13, 21:38 2
Czy będzie to brakiem tolerancji jeśli ustawi się kontr parade na dachach z karabinkami snajperskimi marki sztajer?
Zgłoś
Sylwian 2014-06-13, 22:52 1
A tak w ogóle homoseksualiści są i będą. Ale ścierwo na ulicy ubić!
Zgłoś
korinogaro 2014-06-13, 23:24
Cóż, pedały i feministki mają bardzo dużo wspólnego obie te grupy są tak pojebane na umyśle że wydaje im się, że urządzanie marszu szmat czy parady równości spowoduje że ludzie uznają ich za normalnych...
Zgłoś
mazzieh84 2014-06-13, 23:50
Kurwiesyny ja bym ich zajebał gdybym rewolwer tylko miał!!!
Zgłoś
donfilip2 2014-06-14, 7:48
ale kurwa kogo tu tolerować, dwóch typa którzy jebią sie w dupe, to takjaby grubas chciał większe prawa np. do dwóch miejsc w autobusie bo to kurwa nie tolerancyjne jest. Jak sie im to podoba to niech robia co chcą, niedługo nawet niscy będą chodzić w paradach i zabronią im mówienia na nich niscy. Bekson z debilizmu.
Zgłoś
Dżezus_Chryptus 2014-06-14, 13:39 1
Jest różnica między byciem gejem, a pedałem. Gejem można nazwać mojego kolegę, po którym za cholerę nie poznałbyś, że jest takiej a nie innej orientacji seksualnej. Mówi normalnie, zachowuje sie normalnie i jego orientacji leczyć się nie powinno, bo taki się urodził. Natomiast pedał, tudzież pizda, obscenicznie ukazuje swoją orientację poprzez zachowanie, jak baba, albo jeszcze gorze i ten wkurwiający słodki głosik. Z takim kurwstwem się człowiek nie rodzi. To się powinno tępić. Bo przez takie cioty normalna część społeczności homoseksualnej również traci.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem