Przekrój, oczywiście wybiórczy WP, opinii warszawiaków i słoików o spedalonej promocji walenia się dwóch facetów w dupsztala. Osobiście życzę uczestnikom parady dużo zbiorowego gazu pieprzowego, gumowej pały prosto w pysk od policjanta z zasadami i indywidualnego oklepu gdzieś z boku przez nieznanych sprawców.
Przekrój, oczywiście wybiórczy WP, opinii warszawiaków i słoików o spedalonej promocji walenia się dwóch facetów w dupsztala. Osobiście życzę uczestnikom parady dużo zbiorowego gazu pieprzowego, gumowej pały prosto w pysk od policjanta z zasadami i indywidualnego oklepu gdzieś z boku przez nieznanych sprawców.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
]podzielam opinię większości tych ludzi. Chcą niech się walą w dupy dzień i noc, ale niech kurwa nie obnoszą się z tym, bo się chce rzygać. No i niech spierdalają w kwestii adopcji dzieci
Dokładnie to chciałem napisać... poza tym.. chcą równości i robią jakieś parady.. na chuj ?Chcecie równości, to się kurwa uspokójcie.. Czy ludzie hetero robią "hetero-parady" ??
Tolerancja to nie jest pozwalanie na wszystko, tylko akceptowanie tego, że ktoś jest inny, a gdy ten ktoś zaczyna odpierdalać to nie można mu na to pozwalać tylko dlatego, że jest inny "bo tolerancja karze"... nosz kurwa mać...
Ale te baby są pojebane, nic tylko je bzykać. Nadaję się tylko do rżnięcia lub prania, sprzątania i gotowania.
Należy tępić takie zapędy w zarodku. Chwycić i wybzykać porządnie. Od razu zmieni zdanie i śniadanie przygotuje. Kto im w ogóle dał prawo głosu? Przecież ten osobnik głosuje tylko od tak sobie.
Pytam się swojej partnerki na kogo glosujesz? A ona poczytam listę wyborcza i zobaczę kto ma ładne imię. Noż kurwa se myślę, lepiej suko zostań w domu i upierz coś. Ale nie, polazła i nawet zapomniała na kogo glosowała
Z tego co widzę to jedynie chłopy nie potracili zdrowego rozsądku w tej naszej Polsce, bo kobietom jak widzę nie przeszkadzają maszerujące pedały po mieście...
Bo one wala konia do tego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów