Reszta w komentarzach
Reszta w komentarzach
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nakurwiaj
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
jak wszyscy to wszyscy
Kurwa ale ty masz nasrane w bani. Pasujesz do tych Japońców ;p
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
jak wszyscy to wszyscy
A co miał napisać , jeżeli autor tematu jednoznacznie określił iż chce jeszcze zamieścić jakieś materiały w swoim temacie.
Reszta w komentarzach
Gdyby napisał kolejny post to automatycznie został by scalony z poprzednim. (zalecane jest wstawianie max 5 zdjęć do posta)
Pener napisał ten komentarz tylko po to aby umożliwić dalsze tworzenie tematu autorowi.
Gdyby napisał kolejny post to automatycznie został by scalony z poprzednim. (zalecane jest wstawianie max 5 zdjęć do posta) Pener napisał ten komentarz tylko po to aby umożliwić dalsze tworzenie tematu autorowi.
Po 10 latach XXI wieku potrzebny jest człowiek żeby realizować tak skomplikowaną funkcjonalność? A wszystkie nasze wiadomości tutaj są pewnie wysyłane mailem do moderatorów, którzy je przepisują do bazy danych.
Nie grajcie w chuja i nie poświęcajcie się tak jedynie szukaniu postów, za które można przyjebać ostrzeżenie i sobie przy okazji zwalić z wrażenia, tylko napiszcie te jebane 2 linijki PHP'a i nie będzie sklejało pierwszego posta tego samego użytkownika, który założył temat bo takich przypadków jest wiele.
Nie grajcie w chuja i nie poświęcajcie się tak jedynie szukaniu postów, za które można przyjebać ostrzeżenie i sobie przy okazji zwalić z wrażenia, tylko napiszcie te jebane 2 linijki PHP'a i nie będzie sklejało pierwszego posta tego samego użytkownika, który założył temat bo takich przypadków jest wiele.
Gdybyś ruszył swoją mózgownicą to byś zrozumiał czemu
nie zostały napisane i wdrożone w funkcjonowanie forum.jebane 2 linijki PHP'a
Scalanie postów ma na celu między innymi zapobieganie spamu i napierdalania posta pod postem bo autor zapomniał czekoś naskrobać.
za które można przyjebać ostrzeżenie i sobie przy okazji zwalić z wrażenia
I łap warna bo czuję potrzebę zwalenia kapucyna.
EDIT: Już zmarszczyłem freda więc ściągam warna. Dziękuję dawno mi tak przyjemnie nie było.
Odbiegnę trochę od zaiste fascynującego tematu i zapytam skąd się ostatnio bierze ta pierdolona gimbusowska maniera wstawiania gdzie popadnie 'Tobie' zamiast 'Ci'... Nawet do najprostszych zdań, gdzie to w ogóle w chuj nie pasuje. Już nie będę się rozwodził nad sensem językowym stosowania jednego i drugiego słowa w poszczególnych przypadkach, ale przecież to nawet chujowo brzmi i w pizdu burzy rytm całego zdania.
'Życzę Ci', a nie 'Życzę Tobie'... 'Pokażą Ci' zamiast 'Pokażą Tobie'... na litość kurwa Boską...
Chuj Ci w oko - dobrze napisałem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów