📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Dziewczęta w Tatarstanie (autonomiczna republika wchodząca w skład federacji rosyjskiej gdzie żyje 56.% Tatarów i 30 % islamistów sunnickich) obrażają Muftiego rozgrzewką przed treningiem przed meczetem Kul Szarif.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ta w środku to zwykła oszustka? Czy odruch (do wysokości chuja), że tak nisko dupę opuszcza?
Fajne sraki. Miejmy nadzieję, że bez niespodzianki z przodu.
To ma ich wkurzać? To raczej nie problem, że są islamistami a pedałami.
Ten, co wymyślił legginsy powinien dostać pokojową nagrodę Nobla. Jednocześnie powinien być zakaz zakładania ich przez spasione lochy.
pytanie się rodzi - daczego to zostało tutaj umieszczone? Co jest w tym takiego, że znalazło sie na sadolu?
petru23 napisał/a:
pytanie się rodzi - daczego to zostało tutaj umieszczone? Co jest w tym takiego, że znalazło sie na sadolu?
A tam pierdolisz, na zdrową dupę to zawsze miło popatrzyć.
petru23 napisał/a:
Jest napisane wszystko czarne na białym. A na sadolu nabijamy się z pochodzenia etnicznego, narodowości, wyznania, wyglądu, seksualności itp. Itd.
Nie muszą być odrazu flaki i hektolitry krwi i fekaliów oraz pedały co wciskają sobie w odbyt co popadnie.
T3RMINATOR napisał/a:
Jest napisane wszystko czarne na białym. A na sadolu nabijamy się z pochodzenia etnicznego, narodowości, wyznania, wyglądu, seksualności itp. Itd.
Nie muszą być odrazu flaki i hektolitry krwi i fekaliów oraz pedały co wciskają sobie w odbyt co popadnie.
A nie białe na czarnym?
petru23 napisał/a:
Poczekajmy na CDN. Nie przejdzie bez echa, liczymy na zacny materiał na hardzie
~T3RMINATOR napisał/a:
Tysz prawdą ale tak się mówi.
Nikt nas nie przekona, że białe jest białe a czarne jest czarne
Kurwa, kurwie łba nie urwie! Wkurzanie islamistów w 98% kończy się jednoznacznie.
Tatarstan.
Stąd pochodzi jedyny ruski zespół którego z przyjemnością posłucham kilka utworów,
Flecistka jest śliczna.
Stąd pochodzi jedyny ruski zespół którego z przyjemnością posłucham kilka utworów,
Flecistka jest śliczna.
Konfedernacja napisał/a:
Tatarstan.
Flecistka jest śliczna.
Dzięki za zacną słowiańską muzę w tym nadmiarze anglojęzycznego gówna płynącego zewsząd szerokim strumieniem. Dodałem to do mojej playlisty youtube.com/playlist?list=PLq1tLgHzBc8mGuUCCub13qA9Z7Uj-qOeY
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów