📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dylemat czy zapunktować czy nie, z jednej strony znów islamska propaganda z drugiej strony -2 kacapów...
A to skurwysyny!
Montaż jak w amerykańskim filmie sensacyjnym, zero krwi, a młody ustylizowany tak, by wszystkie nacje i płcie zachwycic (widzieliście kiedyś Araba w takiej wystylizowanej fryzurze ze ścięta ukośnie grzywką?)..
Wygląda jak reklama Casio G-Shock, którego młody ma na prawej ręce
Fake.
Wygląda jak reklama Casio G-Shock, którego młody ma na prawej ręce
Fake.
W polskim gimbazjum nie przezylby pierwszej dlugiej przerwy
Pojedzie do Francji, to się zasymiluje
gdzie krew? gdzie rozjebane czaszki? fake
Ściema nie widać czerwonej mgiełki a kto choć raz widział taką egzekucję wie że być powinna.
szila, Presty, wino666,
Czy Wy myślicie że to jest zawsze tak jak w US filmach że każdy strzał i krew się leje jak w kill bill?
Czy Wy myślicie że to jest zawsze tak jak w US filmach że każdy strzał i krew się leje jak w kill bill?
@Kriski
Oni tak mysla, dzieci TV
Oni tak mysla, dzieci TV
Z jakiego to serialu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów