Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
7lat treningów wyrobiło ze mnie prawdziwego kozaka ;* Dziękuje tacie że mnie tak gnębił jak byłem mały
Wchodził Ci do wanny jak się kąpałeś ?
Wchodził Ci do wanny jak się kąpałeś ?
Przecież zawszę kąpałem się jak siedział z chujem w twojej dupie nie pamiętasz
to teraz wpierdol ojcu za gnębienie
a cwaniaka możesz przed kompem zgrywać na takich kurwa partyzantów, będziesz szedł z komórką, gadał czy pisał podejdzie partyzan od tyłu ci zapierdoli do tego we trzech będą cię kopać to możesz mieć i 77 lat treningów u mistrza Jody
Rozpierdalam w locie takich gościu mnie cegła nie przewróciła i nie przewróci z was życiowe pizdy są po prostu
Trzeba to trochę sportu uprawiać patrzał ziomek w lewo nawet gardy nie podniósł zero reakcji, gleba w tą sekundę dałby rade zareagować ćwicząc boks odruchowo. Cóż takie jest życie, albo jesteś wilkiem albo owieczką. Pozdro dla fighterów
Taki z Ciebie fajter, jak z koziej cipy glebogryzarka.
Ale fejk. Za pierwszym razem go nawet nie trafił :| wypierdalać z tym.
Otoz to a tu naród po takim strzale już pada, i po takich butach nie wstaje czytając komentarze
Przecież zawszę kąpałem się jak siedział z chujem w twojej dupie nie pamiętasz
Rozpierdalam w locie takich gościu mnie cegła nie przewróciła i nie przewróci z was życiowe pizdy są po prostu
fajny troll z ciebie, gorzej ja pierwszym ciosem nie będzie cegła w łepetynę ty rurą po kolanach , widziałem już takich jak ty na urazówce
Przecież zawszę kąpałem się jak siedział z ch*jem w twojej dupie nie pamiętasz
Rozpie**alam w locie takich gościu mnie cegła nie przewróciła i nie przewróci z was życiowe p*zdy są po prostu
Czyli jesteś synem pedała
Trzeba to trochę sportu uprawiać patrzał ziomek w lewo nawet gardy nie podniósł zero reakcji, gleba w tą sekundę dałby rade zareagować ćwicząc boks odruchowo. Cóż takie jest życie, albo jesteś wilkiem albo owieczką. Pozdro dla fighterów
Nie pierdol
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów