Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale zostaly jełopy nagrane i bardzo dobrze male skurwysynki po sankach sie zastanowia nastepnym razem
Ustawione jak cipa Grodzkiej
Ale zostaly jełopy nagrane i bardzo dobrze male skurwysynki po sankach sie zastanowia nastepnym razem
Serio myślisz, że jak ktoś nagrywał bezpiecznie z autka, zamiast zareagować, to po to, by zbierać materiał dla niebieskich? Albo sie nagranie "wypsnęło" któremuś mądremu do neta albo sprawcy mają to zwyczajnie w dupie.
Serio myślisz, że jak ktoś nagrywał bezpiecznie z autka, zamiast zareagować, to po to, by zbierać materiał dla niebieskich? Albo sie nagranie "wypsnęło" któremuś mądremu do neta albo sprawcy mają to zwyczajnie w dupie.
Trzeba to trochę sportu uprawiać patrzał ziomek w lewo nawet gardy nie podniósł zero reakcji, gleba w tą sekundę dałby rade zareagować ćwicząc boks odruchowo. Cóż takie jest życie, albo jesteś wilkiem albo owieczką. Pozdro dla fighterów
O jest chojrak
O jest chojrak
7lat treningów wyrobiło ze mnie prawdziwego kozaka ;* Dziękuje tacie że mnie tak gnębił jak byłem mały
7lat treningów wyrobiło ze mnie prawdziwego kozaka ;* Dziękuje tacie że mnie tak gnębił jak byłem mały
Spoko Szacun.
to teraz wpierdol ojcu za gnębienie
a cwaniaka możesz przed kompem zgrywać na takich kurwa partyzantów, będziesz szedł z komórką, gadał czy pisał podejdzie partyzan od tyłu ci zapierdoli do tego we trzech będą cię kopać to możesz mieć i 77 lat treningów u mistrza Jody
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów