Nie jeden koleś by tyle nie wycisnął...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Nie jeden koleś by tyle nie wycisnął...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zgubiłeś literkę kolego.
Sie wije , rozwielitka jedna , zostałbym jej gupikiem.
Jeszcze bardziej niech się wygnie a jeszcze troszkę i plecki odmówią posłuszeństwa.
Primo - to nie jest wyciskanie.
Secundo - to nie są pełne krążki.
Tertio - jeśli myślisz że niejeden facet tyle by nie wycisnął ANALFABETO, to jesteś większą cipą niż panienka w filmie.
Secundo - to nie są pełne krążki.
Tertio - jeśli myślisz że niejeden facet tyle by nie wycisnął ANALFABETO, to jesteś większą cipą niż panienka w filmie.
Dzimboludek a co boli cię, że targa tyle co Ty co ?
@Dzimboludek
Przez wielką "cipę" to na nieszczęście matka cię wydała. Jeśli mój post cię tak zdenerwował, to musisz chodzić wkurwiony na co dzień... Kolejny napinacz internetowy
Z kolei ten tu na dole ↓ raz że napinacz, to wielkiego chuja wniósł na portal...
Przez wielką "cipę" to na nieszczęście matka cię wydała. Jeśli mój post cię tak zdenerwował, to musisz chodzić wkurwiony na co dzień... Kolejny napinacz internetowy
Z kolei ten tu na dole ↓ raz że napinacz, to wielkiego chuja wniósł na portal...
co w tym sadystycznego ? wjebales filmik klientki ze skolioza ktora wywija sztaga z jednym ciezarkiem i myslisz ze bedziemy ci kurwa bic brawo... a paszoł w pizdu....
nie ma piwa i huj
po drugie od matki to 3 huje w bok jednostrzałowcu...
nie ma piwa i huj
po drugie od matki to 3 huje w bok jednostrzałowcu...
Skoliozą ? Ty wiesz człowieku co to jest w ogóle skolioza ?
Ale tutaj można się uśmiać z ekspertów i debili dosłownie
Ale tutaj można się uśmiać z ekspertów i debili dosłownie
zajetynick napisał/a:
Dzimboludek a co boli cię, że targa tyle co Ty co ?
Tyle to ja chujem w zwisie podnoszę.
Nazwałbym cie gimbusem co ma w pasie tyle co przeciętny człowiek w udzie, ale właśnie dostałem ostrzeżenie od gim...wiadomo-co od takich jak ty czy mister kloc
kloc, nie będziesz miał ze mną życia pionku.
Popraw grzywkę.
@ramzei czy jakoś tam
lepiej że wniósł wielkiego chuja niż takiego jak twój
Czyli tak jak myślałem kolejny fantasta internetowy
To nie strona dla marzycieli. Twoja linia genetyczna zacznie myśleć dopiero za kilka mln lat, póki co zajmij się grzebaniem w odbycie jak na człekokształtne przystało.
Za takie słowa prosto w twarz wybiłbym ci zęby zanim pomyślałbym co robię śmieciu.
Przekonasz się o tym kiedy wyjdziesz na zewnątrz i zobaczysz że to nie Firefox, czy Chrome.
Interesujące że ludzie dostają ostrzeżenia za nazywanie kogoś gimbusem a za coś takiego nic...
Chyba trzeba zapytać administrację co mister kloc odwala.
ramzei napisał/a:
@Dzimboludek
Za takie słowa prosto w twarz wybiłbym ci zęby zanim pomyślałbym co robię śmieciu.
Przekonasz się o tym kiedy wyjdziesz na zewnątrz i zobaczysz że to nie Firefox, czy Chrome.
Interesujące że ludzie dostają ostrzeżenia za nazywanie kogoś gimbusem a za coś takiego nic...
Chyba trzeba zapytać administrację co mister kloc odwala.
@ upupupupupup
Wy wszyscy jesteście napięci jak gacie na dupie.
Trochę luzu panowie, nie ma się co spinać o jeden nic nie znaczący filmik.
Wy wszyscy jesteście napięci jak gacie na dupie.
Trochę luzu panowie, nie ma się co spinać o jeden nic nie znaczący filmik.
Lordoze ma, i to zajebistą. Albo za dużo ją ruchali i ją powyginało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów