Test na geja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ta on ogląda mecz a ona spokojnie siedzi obok.
W prawdziwym świecie pierdoliła by głupoty, zasłaniała by ekran, bawiła sie pilotem, I prosiła o wytłumaczenie spalonego.
W prawdziwym świecie pierdoliła by głupoty, zasłaniała by ekran, bawiła sie pilotem, I prosiła o wytłumaczenie spalonego.
A może szefooo nie miał nigdy normalnej dziewczyny, która albo obejrzy mecz, albo porobi coś innego?
i tak to czasem jest.. godzina szykowania, dla minuty 'przyjemności'. Na szczęście czasem jest też odwrotnie
Nie, na geja. Przynajmniej mi nie starcza wyobraźni by wyobrazić sobie gościa jako część roweru.
8:43 czyli 2 minuty przed rozpoczęciem meczu Ligi Mistrzów. Choćby to była kobieta o ciele Mega Fox, twarzy Ann Hathaway i charakterze posłanki Beger- musi wypierdalać!
Gszysztow napisał/a:
8:43 czyli 2 minuty przed rozpoczęciem meczu Ligi Mistrzów. Choćby to była kobieta o ciele Mega Fox, twarzy Ann Hathaway i charakterze posłanki Beger- musi wypierdalać!
Bo akurat oglądanie jak 20 chłopa (+ 2 bramkarzy) kopie się po nogach przez 90 minut jest takie męskie, że żadna laska nie ma szans
@up
ja na seks mogę liczyć częściej niż co 4 lata więc mogę sobie czasami odmówić w porównaniu do ciebie.
Buziaczki i fapuj się dalej
ja na seks mogę liczyć częściej niż co 4 lata więc mogę sobie czasami odmówić w porównaniu do ciebie.
Buziaczki i fapuj się dalej
Nie dość, że Liga Mistrzów jest co roku, a nie co 4, to nawet nudny seks jest ciekawszy niż piłka nożna.
No, ale jeden woli dziewczyny, drugi oglądać w telewizji spoconych facetów - co kto lubi, nie osądzam
No, ale jeden woli dziewczyny, drugi oglądać w telewizji spoconych facetów - co kto lubi, nie osądzam
Inszy napisał/a:
Nie dość, że Liga Mistrzów jest co roku, a nie co 4, to nawet nudny seks jest ciekawszy niż piłka nożna.
ale panie mądry mistrzostwa są co 4
nie przepadasz za sportem czyli:
prawdopodobnie jesteś kobietą albo informatykiem
No jeżeli piłka nożna, to jedyny sport, to faktycznie - nie przepadam za sportem i jest to przejaw odkrywania przeze mnie kobiecej strony mojej osobowości...
A o MŚ nikt wcześniej nie wspominał
A o MŚ nikt wcześniej nie wspominał
Nie przepada za oglądaniem sportu. Chyba, że siedzenie na kanapie i chlanie piwska, patrząc jak banda spoconych facetów ugania się za piłką to jakaś nowa dyscyplina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów