📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przenieść do działu "hairy"
Jak mówi stare rumuńskie przyslowie... Potwór nie potwór aby miał otwór
To jak pod skrzydłami takie krzaczory, to na cipsku musi być prawdziwy Dżordż Dablju BUSZ :p
Zacznijmy od tego że to feministka więc nie dziewczyna.
Jeśli to dziewczyna dla prawdziwego sadola, to pewnie jaj też nie goli.
"Kto wybrzydza ten nie rucha" - Tak powiedziałem w przypływie humoru do swojej kobiety jak mi marudziła, że jest gruba i wogle kobiece pierdolamento sie jej załączyło. Chyba nie zrozumiała do końca bo skończyła pierdolić dopiero z kindybałem w japie. Pozdrawiam wszystkie wyszczekane, nadające sie do radia wolna europa kobietki z kompleksami
Filmik taki hujowy że twarzy nie widać ale cycki chyba ma zdrowe A co do owłosienia... jak macie znajomych w robocie w wieku waszych rodziców zapytajcie się ile mieli ogolonych lasek za młodu. Kiedyś 90% bab miało włosy na dole i pod pachami i chłopaki w waszym wieku rąbali je aż wióry leciały. I coś w okolicach 100% z nich było zadowolonych
A tak z ciekawości ilu z was samemu dba o swój zarost?
A tak z ciekawości ilu z was samemu dba o swój zarost?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów