📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@Tenkos - Też tak pomyślałem. Powiesić ją na górnej belce framugi drzwi od kuchni i okno zabić deskami tylko teraz kto przyniesie Ci piwko z lodówki jak będziesz oglądał telewizor w pokoju?
Niech sobie założy konto na sadistic i odwiedzi harda. Następnym razem weźmie tę mysz i ją rozpruje na kilka mniejszych kawałków albo zamontuje diodowe światełka ^^
Należy zwrócić uwagę jak samica broni swojego terytorium... W tym przypadku za pomocą stołka. Wyczuwała że w kuchni powinna być tylko ona...
Czepiacie się-przecież walczy o życie. Nawet pierwotne instynkty i nadludzka moc uwolniona dzięki dawce adrenaliny dały o sobie znać-posunęła się do kontrataku.
@ thelemaa
No gatunek przetrwał bo jednostki o których wspominasz zostały przez (również wspomnianego) danego pana lwa opierdolone. Niestety w naszych czasach termin naturalnej selekcji jest uważany za okrucieństwo i takie jednostki sobie gdzieśtam jakośtam żyją i drą wspomnianego ryja przy każdej możliwej okazji.
ap. zdechłych szczurów to widziałem kiedyś jak ktoś szczurka tak oporządził że zamiast oczu wstawił mu czerwone diody i baterie w dupę tylko nie pamiętam czy przez czachę czy przez brzuch.
Ale chyba przez brzuch bo kabelków też nie widziałem.
No gatunek przetrwał bo jednostki o których wspominasz zostały przez (również wspomnianego) danego pana lwa opierdolone. Niestety w naszych czasach termin naturalnej selekcji jest uważany za okrucieństwo i takie jednostki sobie gdzieśtam jakośtam żyją i drą wspomnianego ryja przy każdej możliwej okazji.
ap. zdechłych szczurów to widziałem kiedyś jak ktoś szczurka tak oporządził że zamiast oczu wstawił mu czerwone diody i baterie w dupę tylko nie pamiętam czy przez czachę czy przez brzuch.
Ale chyba przez brzuch bo kabelków też nie widziałem.
@Thelema
tez ostatnio w kinie bylem takie 2 idiotki na siebie uwage chcialy zwrocic i ciagle sie smialy nawet jak nie bylo nic smiesznego to taki wymuszony ryk "HAHAHA" wkurwia mnie takie cos
tez ostatnio w kinie bylem takie 2 idiotki na siebie uwage chcialy zwrocic i ciagle sie smialy nawet jak nie bylo nic smiesznego to taki wymuszony ryk "HAHAHA" wkurwia mnie takie cos
Ja pierdzielę skąd takie pipy się biorą. To jakaś trzecia płeć czy jak? Kobiety, mężczyźni i pizdeczki. Mam ochotę tłuc ryjem takiej o podłogę aż wreszcie przestanie piszczeć.
No powalona baba... szura się boi a rzuca się na faceta z krzesłem... ja na miejscu tego ziomka przyjebał bym jej tym szczurem w pysk - właśnie za to wymachiwanie krzesłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów