📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
0,34 min świnia idzie po podłodze..
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
To jest tak zwana suriphobia - lęk przed myszami i szczurami.
A swoją drogą to w 0:51 klamke rozjebała z tych nerwów.
Oraz podzielam opinię Tenkosa
A swoją drogą to w 0:51 klamke rozjebała z tych nerwów.
Oraz podzielam opinię Tenkosa
Co za chory skurwiel...już go lubię
wygląda na to że długooo nie będzie miał sexu
Kuźwa, nie mogę zdzierżyć takich idiotek. Przykład? Jadę autobusem. Wkracza w zakręt nieco ostrzej - wrzask kilku kretynek. Któraś coś powie (nie wnikam co) - ryk na cały autobus. Idą razem - rżą na całą ulicę. Pajączek wyskoczy - ryk na całe blokowisko. Zdechła myszka - gotowa przez balkon skakać z wyciem. Mam ochotę takie dusić do rozkruszenia kości gnykowej.
Jakim cudem ludzki gatunek jeszcze żyje, skoro Nasze przodkinie po zobaczeniu lwa czy jakiegokolwiek drapieżnika zamiast po cichu się zmyć się niepotrzeżenie stały jak wryte i darły się na cały ryj....
Jakim cudem ludzki gatunek jeszcze żyje, skoro Nasze przodkinie po zobaczeniu lwa czy jakiegokolwiek drapieżnika zamiast po cichu się zmyć się niepotrzeżenie stały jak wryte i darły się na cały ryj....
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów