... mimo, że jest całkiem, calkiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na tym filmiku , jakaś pojebana z twarzy jest
nie wiem w które oko się patrzeć.
Btw: jak jedziesz na dziwki to jaką najlepiej wziąć? rudą czy zezowatą?
zezowata bo poruchasz i ci samochodu popilnuje.
A ja myśle że to bękart tego oto pana- widzicie to czy tylko ja jestem pojebany?
Ja jebie, zrobiła świetną parodię Justina Frajera a wy tylko o ruchaniu Oo. Dłonie mi się kleją więc nie będę się dłużej wypowiadał!
Jak widzę ten post, to utwierdzam się w przekonaniu, że o gustach się nie powinno dyskutować. Owszem, może i nie miałbym nic przeciwko dojść w jej ustach itp. ale ona jest średnia z wyglądu. Zachowanie to inna kwestia.
No w sumie fajna jest, ale z drugiej strony chyba bałbym się z nią zostać sam na sam. Jej mimika i ta koszulka (kojarzy mi się ze szpitalem) sprawiają, że wygląda na psychopatkę.
Jak słyszałem ten żart po raz pierwszy, czyli zanim upowszechnił się stały dostęp do internetu, to pytanie brzmiało "jaka prostytutka jest najlepsza?" - mamy przykład "podwójnie pieczonego" suchara...
BTW widziałem w komentarzach coś o Bieberze. Jeśli to faktycznie jest przeróbka jakiegoś utworu z jego repertuaru, a wy o tym wiecie, to znaczy że słuchaliście oryginału. Znaczy że słuchacie Biebera. Znaczy że... mam mówić dalej?
paczfiko napisał/a:
Jak słyszałem ten żart po raz pierwszy, czyli zanim upowszechnił się stały dostęp do internetu, to pytanie brzmiało "jaka prostytutka jest najlepsza?" - mamy przykład "podwójnie pieczonego" suchara...
BTW widziałem w komentarzach coś o Bieberze. Jeśli to faktycznie jest przeróbka jakiegoś utworu z jego repertuaru, a wy o tym wiecie, to znaczy że słuchaliście oryginału. Znaczy że słuchacie Biebera. Znaczy że... mam mówić dalej?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów