Tak sobie własnie pomyślałem, że te wszystkie niedokręcone drążki muszą być montowane przez kobiety bo facet by to chyba mocniej przykręcił.
Tak sobie własnie pomyślałem, że te wszystkie niedokręcone drążki muszą być montowane przez kobiety bo facet by to chyba mocniej przykręcił.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tych drążków się nie dokręca, działają na zasadzie oporu. Jeżeli futryna jest za mało wystająca, to wystarczy naprawdę niewielki odskok drążka od ściany i robisz 'klap' o podłogę.
Za h*ja nie ufam drążkom rozporowym...
W akademiku ćwiczyłem na rozporówce (za ok 40 zł) przez 2 lata - dodatkowo na drewnianych ościeżnicach. Prawidłowo zamontowany i użytkowany drążek nie ma prawa się rozkręcić.
W akademiku ćwiczyłem na rozporówce (za ok 40 zł) przez 2 lata - dodatkowo na drewnianych ościeżnicach. Prawidłowo zamontowany i użytkowany drążek nie ma prawa się rozkręcić.
Mój drążek ma prawie 45 lata. Jak dotąd żadna kobita z niego nie spadła tak jest przymocowany stabilnie.
Za huja nie ufam drążkom rozporowym...
Jeżeli nie rozróżniasz drążka podwieszanego od rozporowego... eeee to ty baba jesteś - i wszytko jasne.
Drążki z którymi jest 99% takich filmików to drążki podwieszane, opierające się na futrynie, które jak zadziałasz na nie siłą do góry to odhaczą się z drugiej strony i spadnie. Mam wrażenie, ze ten rodzaj jest bardzo popularny w stanach, bo większość takich filmików jest właśnie od nich.
U nas popularne są drążki rozporowe, które rozkręca się na boki i blokują się na ścianach bocznych futryny. I nie trzeba tu "w dobrą stronę" się podciągać jak to już tu jakiś inteligent zwrócił uwagę, bo takie drążki mają nakrętki kontrujące, w celu zablokowania możliwości odkręcenia. Ale fakt, co drugi baran co stosuje takie drążki nie rozumie po co te nakrętki i zostawiają je nieprzykręcone i potem są takie efekty, że drążek mu się kręci podczas podciągania, albo w ogóle spada zabierając za sobą farbę/okleinę z futryny
Kurwa co za pseudoznawcy w komentarzach co chyba nigdy drążka na oczy nie widzieli...
Drążki z którymi jest 99% takich filmików to drążki podwieszane, opierające się na futrynie, które jak zadziałasz na nie siłą do góry to odhaczą się z drugiej strony i spadnie. Mam wrażenie, ze ten rodzaj jest bardzo popularny w stanach, bo większość takich filmików jest właśnie od nich.
U nas popularne są drążki rozporowe, które rozkręca się na boki i blokują się na ścianach bocznych futryny. I nie trzeba tu "w dobrą stronę" się podciągać jak to już tu jakiś inteligent zwrócił uwagę, bo takie drążki mają nakrętki kontrujące, w celu zablokowania możliwości odkręcenia. Ale fakt, co drugi baran co stosuje takie drążki nie rozumie po co te nakrętki i zostawiają je nieprzykręcone i potem są takie efekty, że drążek mu się kręci podczas podciągania, albo w ogóle spada zabierając za sobą farbę/okleinę z futryny
Tylko na firankę nie trysnij bo cie stara zajebie.
Oczywiście że tak, po co czyjaś żona miałaby mieć kurwi rurę lub inny drążek w domu?
Nawet spawać nie trzeba umieć. A wy kurde drążki od kury za 300 kupujcie na dyble sryble w domkach z kartonu
Najlepiej iść na złom i za 50 zł kupić troche żelaza i wyspawac za 1 zł. Później zrobić dziurę z metr półtora, beton i można samochód podciągać żeby miał więcej siły.
Nawet spawać nie trzeba umieć. A wy kurde drążki od kury za 300 kupujcie na dyble sryble w domkach z kartonu
zapomniałeś dodać, że trzeba sobie kupić dom albo poczekać aż babka z dziadkiem pójdą do piachu żeby zgarnąć w spadku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów