📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Baba ma jaja, w takich mercedesach G klasa przeważnie jeżdżą bardzo bogaci ludzie, a w Rosji bogaty człowiek, to przeważnie człowiek powiązany z rządem i mafią ;D
A niech jej Bóg kutasem w piździe wynagrodzi.
początek najlepszy, baba w miarę elegancko ubrana na hulajnodze zapierdala
@novy__
Ona jest ubrana w miarę elegancko? Może jak na wycieczkę do syberyjskiego lasu. W dresie po ulicy ma chodzić?
Ona jest ubrana w miarę elegancko? Może jak na wycieczkę do syberyjskiego lasu. W dresie po ulicy ma chodzić?
I to jest metoda - bo zła dobrem się nie zwalczy ino wpierdol dostanie. A cham jak własnym gównem dostanie to dotrze do niego bardziej niż tłumaczenie, że nie wolno tu śmiecić.
cola1111 napisał/a:
Czemu rosja piszesz z dużej litery. Nie uczyli że to nie państwo tylko zwierzyniec.Baba ma jaja, w takich mercedesach G klasa przeważnie jeżdżą bardzo bogaci ludzie, a w Rosji bogaty człowiek, to przeważnie człowiek powiązany z rządem i mafią ;D
Jak ja nie lubię takich społeczników ciekawa czy sama taka idealna obywatelka, chciałbym zobaczyć czy sprząta po psie, nie rzuca petów na ulicę albo uprawia seksu przed ślubem.
od czego są służby porządkowe? nie ma koszy to co ma zrobić ze śmieciami? i tak zachował się kulturalnie bo zostawił w opakowaniu tak by można je bez problemu uprzątnąć.
Mam nadzieję, że złapał ją i dojechał.
od czego są służby porządkowe? nie ma koszy to co ma zrobić ze śmieciami? i tak zachował się kulturalnie bo zostawił w opakowaniu tak by można je bez problemu uprzątnąć.
Imie_jego_44 napisał/a:
Jak ja nie lubię takich społeczników ciekawa czy sama taka idealna obywatelka, chciałbym zobaczyć czy sprząta po psie, nie rzuca petów na ulicę albo uprawia seksu przed ślubem.
Najlepszy z sadisticowych trolli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów