18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Modliszka 2009-11-26, 20:00
Baalp napisał/a:

i dobrze zrobiła, nołlajfów trzeba tępić kurwa

i co my mamy z Tobą zrobić

Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przejebane !!!

Zgłoś
R................g 2009-11-26, 21:08
Cytat:

i co my mamy z Tobą zrobić

Zrobić to samo z moim PC... ale coś czuje że on sam niedługo sie rozpadnie
Zgłoś
Lashlo 2009-11-27, 0:10
'Doceń swoją babę zanim doceni ją ktoś inny'
Jak to mawiają.
Zgłoś
t................e 2009-11-27, 0:46
Barlu napisał/a:

Wszyscy by dupczyli...
Ciekawe czy tacy mądrzy na żywo jesteście, i do swoich panienek lecicie z chujem na 10h

przywracasz wiare w facetow xD taakie slowa ..
btw.pora sie leczyc . ;] sadzac po postach ...
jebcie ten xbox . po co wogle odchodzic od niego . ;]
swiata nie widza MEZCZYZNI po 20 pare lat..smutne
Zgłoś
GęsiorSB 2009-11-27, 18:26
oj już się campire tak nie bulwersuj. takie jest prawo dżungli. faceci zawsze będą woleli pograć na konsoli niż zajmować się wami. pogódzcie się z tym ^^

Jam jest Pan Twój!
Zgłoś
t................e 2009-11-27, 19:43
Cytat:

oj już się campire tak nie bulwersuj. takie jest prawo dżungli. faceci zawsze będą woleli pograć na konsoli niż zajmować się wami. pogódzcie się z tym ^^

kto sie bulwersuje
wy xboxami a my kochankami
''a to suka zostawila mnie '' buahahahahahaha
Zgłoś
SuchyX 2009-11-27, 20:01
Jedno co mi się ciśnie na usta.

Tępa
Zgłoś
p................s 2009-11-27, 20:27
wy jestescie jacys popierdoleni ?

spoko xbox360 zajebista sprawa ale zeby grac 10h na dzien ? trzeba miec najebane w glowe.wszystko jest dla ludzi proste ale zeby zaniedbywac dziewczyne z powodu gier?

ej ta dziewczyna jest bardzo ladna nie ma co gadac.

jak ktos stawia wyzej konsole od dziewczyny to jest dla mnie totalnym dnem

10 h grania i potem " kochanie poruchamy sie?" gdybym byl kobieta rozjebalbym glowe takiemu o telewizor
Zgłoś
s................4 2009-11-27, 20:40
Moim zdaniem filmik nadaje się do działu hard.
Zgłoś
R................g 2009-11-27, 20:41
perils, już spokojnie, wiemy że dziewczyna czyta twoje posty...
Zgłoś
p................s 2009-11-27, 20:58
Baalp napisał/a:

perils, już spokojnie, wiemy że dziewczyna czyta twoje posty...

a co to ma do rzeczy ?;> boli cie cos?

chcialbys zeby czytala twoje ?

nie mowie ze tak jest , ale jak cenisz rzecz jakakolwiek wyzej niz swoja kobiete to szkoda mi ciebie troche
Zgłoś
B................S 2009-11-27, 21:13 1
perils,
zabawny jesteś jak dorośniesz trochę (a może powinienem powiedzieć dorośniecie) to może się trochę opanujesz z tym pouczaniem w sprawach 'ruchania' lub tam związków

bardzo wątpliwe że za kilka lat będziemy wciąż pisać na jednym forum ale jestem ciekaw Twojego zapatrzenia na INSTYTUCJĘ długoterminowego związku (o małżeństwie nawet nie wspomnę) za owych lat kilka

wracając do Topicu

Związek to nie tylko dawanie ale i branie (mości dżentelmenie) a jeśli taki pustak jak ona niszczy coś na czym jej facetowi naprawdę zależy to bardzo dużo o niej świadczy

suma sumarum - jebać konsole i durnych ludzi
Zgłoś
R................g 2009-11-27, 21:15
perils napisał/a:

nie mowie ze tak jest , ale jak cenisz rzecz jakakolwiek wyzej niz swoja kobiete to szkoda mi ciebie troche

Cenię, siebie pantoflu
Zgłoś
p................s 2009-11-27, 21:20
BueR_MadasS napisał/a:

perils,
zabawny jesteś jak dorośniesz trochę (a może powinienem powiedzieć dorośniecie) to może się trochę opanujesz z tym pouczaniem w sprawach 'ruchania' lub tam związków

bardzo wątpliwe że za kilka lat będziemy wciąż pisać na jednym forum ale jestem ciekaw Twojego zapatrzenia na INSTYTUCJĘ długoterminowego związku (o małżeństwie nawet nie wspomnę) za owych lat kilka

wracając do Topicu

Związek to nie tylko dawanie ale i branie (mości dżentelmenie) a jeśli taki pustak jak ona niszczy coś na czym jej facetowi naprawdę zależy to bardzo dużo o niej świadczy

suma sumarum - jebać konsole i durnych ludzi

dorosne? o prosze cie nie oslabiaj mnie a ile masz lat?;] pewnie masz 60 lat i wnuki tak i znasz zycie jak wlasna kieszen ? zapewne

mam inne poglady ;] jak facet zaniedbuje cos "Zwiazek" na czym bardzo zalezy tej dziewczynie to jest ok ?

zostawie to bez komentarza

Baalp napisał/a:

Cenię, siebie pantoflu

uhahahaah pantoflu ? okej , cen siebie egoisto
Zgłoś
t................e 2009-11-27, 21:22
Baalp napisał/a:

Cenię, siebie pantoflu

to zajeb swoja dziewczyne ( chociaz watpie ze taka posiadasz) za to ze ci xboxa rozpierdolila bo cenisz bardziej twoje HOBBY niz ją
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów