Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przejebane !!!i co my mamy z Tobą zrobić
Zrobić to samo z moim PC... ale coś czuje że on sam niedługo sie rozpadnie
Wszyscy by dupczyli...
Ciekawe czy tacy mądrzy na żywo jesteście, i do swoich panienek lecicie z chujem na 10h
przywracasz wiare w facetow xD taakie slowa ..
btw.pora sie leczyc . ;] sadzac po postach ...
jebcie ten xbox . po co wogle odchodzic od niego . ;]
swiata nie widza MEZCZYZNI po 20 pare lat..smutne
''a to suka zostawila mnie '' buahahahahahaha
spoko xbox360 zajebista sprawa ale zeby grac 10h na dzien ? trzeba miec najebane w glowe.wszystko jest dla ludzi proste ale zeby zaniedbywac dziewczyne z powodu gier?
ej ta dziewczyna jest bardzo ladna nie ma co gadac.
jak ktos stawia wyzej konsole od dziewczyny to jest dla mnie totalnym dnem
10 h grania i potem " kochanie poruchamy sie?" gdybym byl kobieta rozjebalbym glowe takiemu o telewizor
perils, już spokojnie, wiemy że dziewczyna czyta twoje posty...
a co to ma do rzeczy ?;> boli cie cos?
chcialbys zeby czytala twoje ?
nie mowie ze tak jest , ale jak cenisz rzecz jakakolwiek wyzej niz swoja kobiete to szkoda mi ciebie troche
zabawny jesteś jak dorośniesz trochę (a może powinienem powiedzieć dorośniecie) to może się trochę opanujesz z tym pouczaniem w sprawach 'ruchania' lub tam związków
bardzo wątpliwe że za kilka lat będziemy wciąż pisać na jednym forum ale jestem ciekaw Twojego zapatrzenia na INSTYTUCJĘ długoterminowego związku (o małżeństwie nawet nie wspomnę) za owych lat kilka
wracając do Topicu
Związek to nie tylko dawanie ale i branie (mości dżentelmenie) a jeśli taki pustak jak ona niszczy coś na czym jej facetowi naprawdę zależy to bardzo dużo o niej świadczy
suma sumarum - jebać konsole i durnych ludzi
nie mowie ze tak jest , ale jak cenisz rzecz jakakolwiek wyzej niz swoja kobiete to szkoda mi ciebie troche
Cenię, siebie pantoflu
perils,
zabawny jesteś jak dorośniesz trochę (a może powinienem powiedzieć dorośniecie) to może się trochę opanujesz z tym pouczaniem w sprawach 'ruchania' lub tam związków
bardzo wątpliwe że za kilka lat będziemy wciąż pisać na jednym forum ale jestem ciekaw Twojego zapatrzenia na INSTYTUCJĘ długoterminowego związku (o małżeństwie nawet nie wspomnę) za owych lat kilka
wracając do Topicu
Związek to nie tylko dawanie ale i branie (mości dżentelmenie) a jeśli taki pustak jak ona niszczy coś na czym jej facetowi naprawdę zależy to bardzo dużo o niej świadczy
suma sumarum - jebać konsole i durnych ludzi
dorosne? o prosze cie nie oslabiaj mnie a ile masz lat?;] pewnie masz 60 lat i wnuki tak i znasz zycie jak wlasna kieszen ? zapewne
mam inne poglady ;] jak facet zaniedbuje cos "Zwiazek" na czym bardzo zalezy tej dziewczynie to jest ok ?
zostawie to bez komentarza
Cenię, siebie pantoflu
uhahahaah pantoflu ? okej , cen siebie egoisto
Cenię, siebie pantoflu
to zajeb swoja dziewczyne ( chociaz watpie ze taka posiadasz) za to ze ci xboxa rozpierdolila bo cenisz bardziej twoje HOBBY niz ją
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów