18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
.................. 2009-11-27, 21:24 1
Coraz gorsze zdanie mam o osobach piszących niektóre posty.
Zgłoś
R................g 2009-11-27, 21:28
campire napisał/a:

to zajeb swoja dziewczyne ( chociaz watpie ze taka posiadasz) za to ze ci xboxa rozpierdolila bo cenisz bardziej twoje HOBBY niz ją

Niezwykle cenna rada... ale nie skorzystam Nie znasz mnie więc sobie daruj tego typu wywody. Co do Hobby to na pewno nie jest nim XBOX i nigdy nie miałem problemów z pogodzeniem hobby z moimi dotychczasowymi związkami
Zgłoś
t................e 2009-11-27, 21:30
Linekk napisał/a:

Coraz gorsze zdanie mam o osobach piszących niektóre posty.

Zgłoś
p................s 2009-11-27, 21:32
Baalp napisał/a:

Niezwykle cenna rada... ale nie skorzystam Nie znasz mnie więc sobie daruj tego typu wywody. Co do Hobby to na pewno nie jest nim XBOX i nigdy nie miałem problemów z pogodzeniem hobby z moimi dotychczasowymi związkami

ty tez mnie nie znasz wiec po czym stwierdzasz ze jestem pantofel? po swoich wywodach:)?

?
Zgłoś
t................e 2009-11-27, 21:38
Baalp napisał/a:

szkoda .moze by byl jakis filmik nowy na hardzie . ''PART 2.KARA ZA ROZJEBANIE XBOXA '' - zabaweczka sie zepsula MEZCZYZNIE ktory ma ponad 20 lat i takie posty ..
pantoflasz itp bo ceni kobiete bardziej niz ty zabawe na xboxie

ale sadze ze za pare lat naciesze oczy na tym forum i doczekam sie PART 2 .
Zgłoś
R................g 2009-11-27, 21:39
Nie chce mi się tego tłumaczyć, szkoda na to czasu i koniec tematu dzieciaczki
Zgłoś
B................S 2009-11-27, 21:39
no 'niestety' ale już czas oficjalnie przerwać ten offtop (w którym sam brałem udział )
- Kto ZA?
dziękuję
Kto PRZECIW?
dziękuje
- Kto się wstrzymuje?
OK

Widzę wszyscy zgodni by zakończyć offtop tak więc dziękuje jeszcze raz i rozejdźmy się do 'domu'
Zgłoś
t................e 2009-11-27, 21:45
Baalp napisał/a:

Nie chce mi się tego tłumaczyć, szkoda na to czasu i koniec tematu dzieciaczki

nie ma co tlumaczyc zbytnio,wiec nie marnuj czasu na forum MEZCZYZNO i idz pograj w tibie
Zgłoś
p................x 2009-11-27, 21:51
ktoś mi streści na pw, o co ta cała gadka przez 4 pierwsze strony ?
Zgłoś
sveq 2009-11-27, 23:08
a nie pomyśleliście, że poprostu ta baba (jak wszystkie) koloryzuje? Koleż gra sobie z 2h na Xboxie a ona by chciala zeby cala uwage na nia przeznaczal. Koles chce sie troche rozerwac a babka by chciala z nim cos robic (nie mowie o ruchaniu).

Zgłoś
lesiot 2009-11-28, 11:15
Aż mi się wierzyć nie chce... co za płycizna zabiera głos. Jak widać dla 90% forumowiczu całe życie poza snem to ruchanie albo granie, z czego większości ruchanie zajmuje góra kilka minut, a reszta dnia granie... widać, że wygłodniałe nastolatki, bez pomysłu na siebie.

Laska zamiast niszczyć frajerowi xboxa, lepiej by zrobiła jakby zostawiła leszcze, który nie potrafi nic poza obsługa pada do konsoli, a sex to w najlepszym wypadku minuta i 38 sekund jak koleś naprawdę się postara.
Zgłoś
Centurion 2009-12-02, 13:01 2
Zemścił się na jej laptopie

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
.................. 2009-12-02, 13:07
Następne filmiki będą z samochodami, domami... do czasu, aż ich aresztują za stanowienie zagrożenia dla samych siebie i innych?
Zgłoś
Modliszka 2009-12-02, 17:25
Ten przynajmniej się nie namęczył przy rozwalaniu owego sprzętu "raz a dobrze"

Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przejebane !!!

Zgłoś
M................e 2010-02-06, 19:35
murdoc napisał/a:

no cóż... rozwaliła Xboxa, ale pewnie dobrze się grzmoci.

Jesli z takim zapalem jak niszczyla xbox-a to chyba jednak nie. Kilka rzutow o podloze daloby lepszy efekt.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów