Kolejna wizyta na strzelnicy, tym razem trochę większa pewność siebie. Jedziemy serią
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wojciech, kamerka w twoich rękach ma większy odrzut niż karabinek
Takie marnotrawstwo w Polsce????
Dupcia całkiem całkiem ^^
Chujowe, było 3x ;/
Cytat:
kurwaaaa .... dobrą koszulke z metką podziurawiła ....
Takie marnotrawstwo w Polsce????
To pewnie chińska, z lumpexu. Po pierwszym praniu wyglądałaby nie lepiej niż po tej serii.
BongMan napisał/a:
To pewnie chińska, z lumpexu. Po pierwszym praniu wyglądałaby nie lepiej niż po tej serii.
a masz taką?
Nie. a ja mam
To zarzucenie grzywką
@WK no dobra, ale już się nie chwal, co? A ja/a my mam/mamy. Ok, masz, twoja/wasza satysfakcja. i tyle. Po co jeszcze szpanować gimbusom na sadolu? Mi nie zaszpanowałeś. Też bym postrzelał, a że strzelałem tylko z wiatrówki, to nie spinam dupy z tego powodu. Nie napiszę do czego, i nie napiszę co trafiło do gara, ale było smaczne. Zabite w bardziej humanitarny sposób, bo znienacka, niż kura co przegrała z toporem na pieńku. Jeszcze raz piszę, fajna sprawa, ale byle żołnierz na misji Cię wyśmieje.
ja pierdole sadistic a koleś kurwa filmiki rodzinne wrzuca.
Kaprys napisał/a:
@WK no dobra, ale już się nie chwal, co? A ja/a my mam/mamy. Ok, masz, twoja/wasza satysfakcja. i tyle. Po co jeszcze szpanować gimbusom na sadolu? Mi nie zaszpanowałeś. Też bym postrzelał, a że strzelałem tylko z wiatrówki, to nie spinam dupy z tego powodu. Nie napiszę do czego, i nie napiszę co trafiło do gara, ale było smaczne. Zabite w bardziej humanitarny sposób, bo znienacka, niż kura co przegrała z toporem na pieńku. Jeszcze raz piszę, fajna sprawa, ale byle żołnierz na misji Cię wyśmieje.
Nie ogarniam Cie mordo
Postrzelała by z mojego karabinu , rude są zajebiste i nie do zajebania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów