Angielski na poziomie często występujących sadolowych materiałów
Angielski na poziomie często występujących sadolowych materiałów
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale jednak prawda jest taka, że należałoby w końcu wprowadzić jakiś ujednolicony język światowy, który stałby się również językiem urzędowym dla każdego kraju, sądzę że takie przejście byłoby do ogarnięcia w ciągu dwóch pokoleń
zaraz zaraz kurwa a gdzie demokracja? niech obywatele świata zagłosują jaki język widzą jako urzedowy na Ziemi.
up
zaraz zaraz kurwa a gdzie demokracja? niech obywatele świata zagłosują jaki język widzą jako urzedowy na Ziemi.
Jak to glosować, PiS rzadzi wiec swiatowym jezykiem bedzie j. polski
murican lengłydż :V
ale jednak prawda jest taka, że należałoby w końcu wprowadzić jakiś ujednolicony język światowy, który stałby się również językiem urzędowym dla każdego kraju, sądzę że takie przejście byłoby do ogarnięcia w ciągu dwóch pokoleń
Tak kurwa, do tego wspólna waluta, armia, rynek oraz obozy zagłady dla tych, którzy mają inne zdanie...
murican lengłydż :V
A a drzewach zamiast liści będą wisieć globaliści!
makabrox troche to faszyzmem zalatuje. Jeden jezyk dla wszystkich i chuj? Mamy swoj jezyk i zadnego innego nie potrzebujemy. Co najwyzej mozemy sie nauczyc jesli chcemy. Amerykanie to tepy i arogancki narod. Wszyscy chcieliby zeby najlepiej kazdy znal ich jezyk, bo sami nie maja ochoty sie uczyc bo po co.
Język polski jest jednym z najbardziej popierdolonych języków na świecie. Jest nielogiczny, nieprzewidywalny. Dla obcokrajowców praktycznie niemożliwy do opanowania w stopniu biegłym. Nawet polakom sprawia trudność.
Polacy kochają sobie utrudniać wszystko od zawsze więc nawet język mamy zagmatwany.
Język angielski jest jednym z najprostszych języków. Odmiany tam tyle co chuj. Byle debil się tego nauczy. Jest popularny właśnie dlatego i również dlatego, że USA i UK są mocarstwami więc ich język opanował świat.
Tak kurwa, do tego wspólna waluta, armia, rynek oraz obozy zagłady dla tych, którzy mają inne zdanie...
Ja tam jestem za . Tylko ze wspólną walutą musiały by iść wspólne płace, co w sumie wiązałoby się z tym jednym rynkiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów