18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
oczywiście jedynym potrzebnym jest hamburgerykański, a uzasadnienie jest dość oczywiste
Angielski na poziomie często występujących sadolowych materiałów

"Może i ukąszenie świni boli, ale to rany po leszczynie goją się dłużej."
~Kutang Pan
Zgłoś
Moby_Dick 2017-07-21, 20:58 11
Oglądałem bez dźwięku, ale chyba zrozumiałem.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
Noside 2017-07-21, 21:12 1
A chuj tam. Ma rację.

nie słuchałem.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
makabrax 2017-07-21, 21:49 19
murican lengłydż :V

ale jednak prawda jest taka, że należałoby w końcu wprowadzić jakiś ujednolicony język światowy, który stałby się również językiem urzędowym dla każdego kraju, sądzę że takie przejście byłoby do ogarnięcia w ciągu dwóch pokoleń

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
przeme13 2017-07-21, 21:50 10
MakabroX, myślę, ze do tego dojdzie samoczynnie z czasem. Z pokolenia na pokolenie coraz młodsi uczą się jezyków. Zobacz na współczesny poziom angielskiego, a taki np 50 lat temu. Teraz praktycznie z każdym jako tako dogadasz się po angielsku.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-07-21, 22:55 1
up
zaraz zaraz kurwa a gdzie demokracja? niech obywatele świata zagłosują jaki język widzą jako urzedowy na Ziemi.

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Irenvelle 2017-07-22, 0:06 2
KlinikaAborcyjna napisał/a:

up
zaraz zaraz kurwa a gdzie demokracja? niech obywatele świata zagłosują jaki język widzą jako urzedowy na Ziemi.

Jak to glosować, PiS rzadzi wiec swiatowym jezykiem bedzie j. polski
Zgłoś
b0r000 2017-07-22, 1:29
To ta sama dziewoja od teorii hamburgerocentrycznej? Że USA to słońce czy jakoś tak?
Zgłoś
hellbwoi 2017-07-22, 2:45
W grecji mieszkają grecjaniem się wie... jerzy zabierz mnie na rodeo.
Zgłoś
nwonigers 2017-07-22, 9:20 1
makabrox troche to faszyzmem zalatuje. Jeden jezyk dla wszystkich i chuj? Mamy swoj jezyk i zadnego innego nie potrzebujemy. Co najwyzej mozemy sie nauczyc jesli chcemy. Amerykanie to tepy i arogancki narod. Wszyscy chcieliby zeby najlepiej kazdy znal ich jezyk, bo sami nie maja ochoty sie uczyc bo po co.
Zgłoś
KillerLaugh 2017-07-22, 10:14 68
makabrax napisał/a:

ale jednak prawda jest taka, że należałoby w końcu wprowadzić jakiś ujednolicony język światowy, który stałby się również językiem urzędowym dla każdego kraju, sądzę że takie przejście byłoby do ogarnięcia w ciągu dwóch pokoleń

Tak kurwa, do tego wspólna waluta, armia, rynek oraz obozy zagłady dla tych, którzy mają inne zdanie...
Zgłoś
hell.no 2017-07-22, 13:23 17
makabrax napisał/a:

A a drzewach zamiast liści będą wisieć globaliści!
Zgłoś
Wiewór 2017-07-22, 14:03 5
nwonigers napisał/a:

makabrox troche to faszyzmem zalatuje. Jeden jezyk dla wszystkich i chuj? Mamy swoj jezyk i zadnego innego nie potrzebujemy. Co najwyzej mozemy sie nauczyc jesli chcemy. Amerykanie to tepy i arogancki narod. Wszyscy chcieliby zeby najlepiej kazdy znal ich jezyk, bo sami nie maja ochoty sie uczyc bo po co.

Język polski jest jednym z najbardziej popierdolonych języków na świecie. Jest nielogiczny, nieprzewidywalny. Dla obcokrajowców praktycznie niemożliwy do opanowania w stopniu biegłym. Nawet polakom sprawia trudność.
Polacy kochają sobie utrudniać wszystko od zawsze więc nawet język mamy zagmatwany.
Język angielski jest jednym z najprostszych języków. Odmiany tam tyle co chuj. Byle debil się tego nauczy. Jest popularny właśnie dlatego i również dlatego, że USA i UK są mocarstwami więc ich język opanował świat.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
platypus666 2017-07-22, 14:30
DiKarpio napisał/a:

Tak kurwa, do tego wspólna waluta, armia, rynek oraz obozy zagłady dla tych, którzy mają inne zdanie...

Ja tam jestem za . Tylko ze wspólną walutą musiały by iść wspólne płace, co w sumie wiązałoby się z tym jednym rynkiem.
Zgłoś
okrutnyCham 2017-07-22, 14:48
jebana rasistka

zabić kurwa wszystkich zapierdolić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów