Takiej to bym chuja wsadzić do mordy za chuja nie dał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
pierd*le ale ona musi mieć nasrane w tej głowce a Tobie piwko leci za pokazanie ludzkiej głupoty o ile to nie fejk żaden czy jaki c*uj
Ja pierdolę, dlaczego nasrane? Bo zrobiła sobie zajebistą charakteryzację zapewne na jakiś event? Piwo to sam sobie powinieneś postawić za pokazanie ludzkiej głupoty, a potem je wypić przed lustrem.
Ja to bym ją wyruchał..
Fajna maska.
Piękna jest
Nie rozumiem, przecież może byc potwór, byle był otwór, czy jakoś tak to działało = D
w łeb jej mogę przyjebać co najwyżej, żeby się trochę zastanowiła nad sobą.
ALe maska. Czad!
kobieta powinna być kobieca. tyle w temacie
dawaj kurwiszonie resztę fotek, bo to zajebiste
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
dawaj kurwiszonie resztę fotek, bo to zajebiste
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów